///Implementare Platforma VR

Implementare Platforma VR

IMPLEMENTARE TIP POS

Programele POS au un grad inalt de customizare pentru asigurarea obtinerii de Performanta Superioara Sustenabila. Implementarea programelor POS de formare si dezvoltare abilitati, se deruleaza in 3 etape:

Etapa a 3a de implementare va include si partea administrativa de instalare a platformelor 2D pe calculatoare/ telefoane.

PRACTICARE

PRACTICARE ASISTATA

***  Ghid de Dezvoltare Personala ofera feedback  pe doua paliere de practicare: ce pastrezi/ce sa faci diferit la urmatoarea practicare

**   Dashboard: atat in camera de Bonzi cat si in receptia cladirii de practicare vei putea vizualiza nivelul de dezvoltare a abilitatilor practicat

*  Aplicatii de masurare si prfilare ofera asistenta la practicare. Spre exemplu, Identificarea stilului de invatare

ARII DE PRACTICARE

APLICATII DE PRACTICARE

Aplicațiile BOND 001 generează experiențe de practicare virtuală, create pentru modelarea excelenței (performanță sustenabilă superioară), atât în viața personală cât și în cea profesională

Fiecare abilitate poate fi practicata in mai multe situatii, astfel incat consultantii nostri impreuna cu specialistii beneficiarilor, vor elabora scenarii diferite. Fiecare scenariu va primi un indicativ sub marca Bond.

Spre exemplu pentru a forma si dezvolta abilitatea de a oferi Feedback echilibrat, am dezvoltat o serie de 7 scenarii de practicare sub marca Bond 001, Bond 002, Bond 003…….Bond 007 .

CAMERE DE PRACTICARE

Pentru seturi de Abilitati sau mai multe scenarii pentru aceiasi abilitate, am creat camere de practicare “Bond Room”. Camerele sunt impartite in zone de practicare unde sunt grupate cate doua aplicatii Bond. Fiecare Bond va afisa parametrii de practicare:

  •  Scopul si obiectivul practicarii,
  •  Descrierea sumara a scenariului,
  • Informatii suplimentare: nivel abilitate – Basic/Advenced/Master,
  • Gradul de complexitate, Timp de practicare recomandat, Numar maxim de Bonzi (cate puncte poti castiga).

ECHIPAMENT

Recomandam urmatoarele echipamente:

  •  PC tip Desktop tastatura, mouse si monitor
  •  Casca VR tip Oculus Rift S
  •  Zona min 2,5 mp
By |2020-05-01T06:36:20+00:00December 11th, 2019|3D - VR, Sales|Comments Off on Implementare Platforma VR

About the Author:

Keynote speaker, Business & Life coach, Trainer & Content developer, Author, L&D Consultant. Peste 24 ani de experienta in aria de Learning & Development, a livrat peste 700 sesiuni de training, 3.500 ore de coaching for skills, executive coaching, coaching for solution, coaching for shifting perspective.