///Realitatea virtuala in actiune

Realitatea virtuala in actiune

Cadrele medicale folosesc VR-ul în lupta contra COVID-19.

Spitalele au nevoie de mai mulți doctori și asistenți pentru a face față cazurilor de COVID-19. Instituțiile medicale au început deja sa recruteze mult mai mult personal în aceasta perioada pentru a răspunde cu brio provocărilor. Este necesara o instruire rapidă a staff-ului medical, fie că vorbim despre cei care deja profesează sau despre cei care vin în ajutor doar pe perioada pandemiei. 

 

Oxford Medical Simulation a început să ofere platforma VR de instruire a cadrelor medicale gratuit în spitale din U.S., Canada, si U.K. De la începutul programului peste 50 de spitale au adoptat training-ul virtual pentru staff-ul lor. În prezent cca 17,000 de Doctori și Asistenți și-au reîmprospătat cunoștințele pentru a diagnostica și trata cât mai eficient pacienții.

 

Accesibile prin Headseturi VR sau PC-uri standard, simulările pun participanții printr-un scenariu aleatoriu bazat pe unul dintre cele 100 de cazuri medicale provizionate de instituțiile implicate în program. Instruirea vizează diagnosticarea pacienților pe baza examinărilor fizice si a fișelor medicale. Fiecare scenariu este unic, având mici schimbări de la caz la caz, simulând cu exactitate consultațiile reale.

 

Sursa: VR Scout

 

VR Trianing Medical Staff
By |2020-05-19T13:38:07+00:00April 13th, 2020|3D - VR, Edu|Comments Off on Realitatea virtuala in actiune

About the Author: