///VR in design

VR in design

Designerii de la Ford folosesc VR-ul pentru a inspecta vehiculele.

Majoritatea organizațiilor sunt nevoite sa găsească metode inovative pentru a-și continua activitatea în această perioadă. Soluțiile care ajută la derularea activitaților remote și a colaborării eficiente la distanță sunt din ce in ce mai căutate, acestea dovedindu-se o necesitate.

 

Pentru producătorul auto, Ford Motor Company, colaborarea între echipe este esențială. Designerii se conectează în studiouri virtuale unde pot lucra pe machete 3D ale automobilelor împreună.

 

Aceasta nu este prima experientă a companiei în Realitatea Virtuală. Echipele de la Ford mai folosesc VR-ul pentru unele inspecții ale autovehiculelor. Până acum, echipele de ingineri se întâlneau într-o cameră, de obicei în aceaiași locație, și cu ajutorul headseturilor lucrau pe modele 3D ale mașinilor. Angajații de la Ford urmează același proces doar că acum fiecare membru al echipei lucrează de acasă. Acest lucru le permite inginerilor si designerilor sa-și continue proiectele în același timp respectând măsurile de prevenție din această perioadă.

 

 

Sursă, VR Scout

By |2020-05-01T06:43:40+00:00April 15th, 2020|3D - VR, Edu|Comments Off on VR in design

About the Author: