Helis City

“Invatarea implicita este un process de invatare inconstient prin care dobândim cunostinte sau reguli abstracte” ARTHUR S. REBER

Echipa de la Vector a conceput un sistem care interconectează o serie de platforme 2D si 3D ce găzduiesc aplicații generatoare de performanță superioară sustenabilă.

Echipele pot beneficia de aplicațiile 2D (Talent Book si WorkBook) și cele 3 districte din Helis City (D1 – Learning & Development; D2 – Wellbeing; D3 – Management).

Folosind Realitatea Virtuală, pentru tine ca manager sau lider, devine ușor și simplu sa iei decizii eficiente, să-ți coordonezi echipa, să pregătești planuri, să urmărești obiective, să analizezi și soluționezi problemele cu care te confrunți. Nu în ultimul rând, poți să dezvolți abilități vitale în cadrul companiei.

Bun venit in Helis City

Helis city, un oraș virtual organizat în Districte unde poți practica activități generatoare de performanța superioară sustenabilă. Tot aici, vei putea interacționa cu membri familiei Vector, personaje care se ocupă de calitatea vieții tale profesionale și a celei personale.

Fie că lucrezi la dezvoltarea ta personală sau a echipei pe care o coordonezi, vei descoperi că cel mai puternic și rapid mod de a forma și dezvolta abilități este prin activarea creierul vizual. Creierul emoțional poate bloca dezvoltarea, în timp ce creierul vizual este flexibil și are o capacitate uimitoare de a produce schimbări transformaționale.

Reduce costurile de training cu până la 80%, dezvoltă abilități în timp redus și generează impact rapid. Acum este momentul potrivit să începi folosirea eficientă a ultimei generații tehnologice, folosirea Realității Virtuale în practicarea abilităților și management face diferența în generarea de Performanță Superioară Sustenabilă.

Cu ajutorul soluțiilor digitale Vector producem schimbări în arii precum, transformarea cunoștințelor în abilitați, creșterea nivelului de angajament și viteza de învățare . Am observat și un effect de “wow” crescut în cadrul angajaților după folosirea VR-ul în training. Pe lângă scenariile pe care le avem construite putem crea și modele custom în VR pentru clienții noștri.

În orașul Helis vei avea parte de practicare asistată de un antrenor virtual, feedback instant și scenarii personalizate.

Transformă cunoștințele în abilități , măsoară nivelul și monitorizează progresul echipei prin Dashboardu-ul pentru Executive’s, Managers și HR Leaders.

Avem un singur scop, să facem accesul la performantă superioara ușor și rapid, folosind ultima generație de tehnologie.

Investiți în programe care schimbă comportamente și aduc rezultate în business.

By |2020-05-01T06:41:48+00:00April 24th, 2020|3D - VR, Awareness|Comments Off on Helis City

About the Author: