/, 3D Wellbeing, Awareness, Digital Business, Edu/Ce au in comun companiile din Big Pharma?

Ce au in comun companiile din Big Pharma?

1. AbbVie VR promotes empathy by allowing first-hand disease simulations

(click pe titlu pentru a vedea un video explicativ)
A creat o experiență prin care sensibilizeaza profesioniștii din domeniul medical privind lupta zilnică a pacienților care suferă Parkinsons. Acestia au experimentat in realitatea virtuala ceea ce experimenteaza un bolnav de Parkinsons in timp ce navighează într-un supermarket virtual, inclusiv momente incomode când intra în contact cu alte persoane.

2. Merck VR Brand Dome

(click pe titlu pentru a vedea un video explicativ)
Merck  a conceput o abordare distractivă a științei și tehnologiei pentru a implementa campania de rebranding intern, mai exact si-a invitat angajati sa descopere brandul cu toate simțurile. In cateva minute, angajatii au uitat de lumea exterioara si s-au cufundat in lumea Merck.

3. Sanofi Science is Our Passion: Virtual Reality Brings Immunotherapy to Life

(click pe titlu pentru sursa)
Timothy Wagenaar declara ca această experiență in realitatea virtuală oferă tuturor persoanelor oportunitatea de observa un laborator de genomică, într-un mod cu adevărat interesant (și nu trebuie să avem o diplomă de absolvire pentru a înțelege).

4. Novartis brings Virtual Reality to the lab to assist drug discovery

(click pe titlu pentru sursa)
Cercetatorii folosesc realitatea viruala pentru a crea noi medicamente. Folosind un headset VR, cercetătorii pot intra în lumea microscopică a moleculelor și a proteinelor, și să interacționeze cu moleculele pe care le proiectează sau le vizeaza.

5. GSK: Virtual reality makes training more real

(click pe titlu pentru sursa)
Ca parte a strategiei de învățare digitală, această apariție a realității virtuale în cadrul training-urilor este sigur un pas important în ceea ce privește îmbunătățirea și aplicarea cunostintelor. Trainingurile efectuate in realitatea virtuala ajută oamenii sa faca față mai bine situațiilor din viața reală mai bine decat orice altă metodă. Introducerea conceputului de gamification in training este cea mai buna schimbare pe care organizațiile o fac.

6. Bristol-Myers Squib used Virtual Reality to elevate scientific storytelling to a new level.

7. Hoffman La Roche Imagine your future lab-designed using virtual reality and computer simulation

(click pe titlu pentru sursa)
VR crește rapid în importanță, valoare și impact, iar utilizarea VR în spitale va creste exponențial. Consultanții de la Roche Healthcare Consulting folosesc realitatea virtuala pentru a ajuta liderii laboratorului sa ia decizii.

8. Johnson & Johnson wants to bring VR to doctors-in-training worldwide

(click pe titlu pentru sursa)
Sandra Humbles, (a vorbit despre rezultatele eficiente ale trainingului in VR in cadrul evenimentului Oculus Connect 6.
VR este partenerul de afaceri care face ca invatarea să se întâmple, a mentionat aceasta.

9. -Amgen offers a 360 virtual tour of their manufacturing facilities
este mai bine experimentat printr-un dispozitiv VR;

10. Pfizer- How Virtual Reality Takes Scientists Inside New Molecules

(click pe titlu pentru video explicativ)
Realitatea virtuală nu înseamnă doar transformarea divertismentului consumatorilor. La centrul de cercetare și dezvoltare Pfizer din Cambridge, Mass. Tehnologia imersivă 3D permite oamenilor de știință să exploreze practic noi molecule pentru a ajuta la avansarea cercetării medicale.

Realitatea virtuala este si un instrument pentru educarea pacienților, permițându-le să înțeleagă practic modul în care medicamentele îi pot ajuta, transmitând mesajul important al necesității unei mai bune discipline in administrarea medicamentelor.

Contacteaza-ne!

[contact-form-7 id=”9″ title=”Contact form 1″]

By |2020-06-24T13:51:41+00:00June 24th, 2020|3D Learning, 3D Wellbeing, Awareness, Digital Business, Edu|Comments Off on Ce au in comun companiile din Big Pharma?

About the Author: