/, 3D Learning, 3D Management, 3D Wellbeing/Cum folosesc companiile Realitatea Virtuala

Cum folosesc companiile Realitatea Virtuala

Mai multe companii mari se folosesc deja de training in realitatea virtuala

De la ansamblat masini pana la predarea de cunostinte noilor angajati, companiile aleg sa investeasca intr-o asemenea tehnologie pentru a reduce timpul de invatare si dezvoltare a abilitatilor.

VR IN THE WORLD

Experienta complexa prin care trec persoanele din cadrul training-ului virtual contribuie la un nivel de asimilare a informatiei mult mai mare decat prin metodele clasice de instruire tocmai datorita faptului ca participantul traieste experienta si nu e doar un simplu spectator.

Doar cateva exemple

Folosind VR cei de la BMW isi instruiesc noii angajati in legatura cu modalitatea de verificare a proceselor de pe linia de productie, dar si despre modul de gasire si rezolvare a problemelor ce pot interveni.

0
ochelari VR

WALLMART

1 Milion de angajati folosesc 17.000 de ochelari VR pentru training

0
tehnicieni

BOSCH

Peste 9000 de tehnicieni folosesc VR pentru imbunatatirea performantelor

0
fabrici

VOLKSWAGEN

120 fabrici folosesc aplicatii VR in training

Sedinte in VR

Realitatea Virtuala ajuta in depasirea cu usurinta a granitelor geografice.

O provocare a multor multinationale, tinand cont ca majoritatea au diferite locatii sau servicii externalizate in alte tari (sau chiar pe alte continente), este sincronizarea tuturor echipelor din toate locatiile pentru a lucra impreuna si a colabora.

Solutiile prin care s-a redus distanta intre aceste echipe a fost prin utilizarea VR si AR in organizarea sedintelor astfel incat oamenii sa se vada si chiar sa aiba sentimentul ca sunt la aceeasi masa, in aceeasi incapere, astfel s-a redus sentimentul de izolare si a crescut gradul de coeziune.

Eficienta a crescut deoarece lucrand intr-o echipa virtuala s-au eliminat factorii disturbatori prezenti in interactiunile din cadrul unui birou fizic, iar folosind realitatea augmentata poti sa lucrezi la o sarcina in timp ce un coleg iti poate oferi feedback live pe ceea ce faci.

Intra in contact cu noi!

[contact-form-7 id=”9″ title=”Contact form 1″]

By |2020-06-30T13:37:19+00:00June 26th, 2020|3D - VR, 3D Learning, 3D Management, 3D Wellbeing|Comments Off on Cum folosesc companiile Realitatea Virtuala

About the Author:

Marketing Manager, specialist in implementarea aplicatiilor de realitate virtuala pe ariile de Learning, Wellbeing si Management