/, 3D Learning, 3D Management, 3D Wellbeing, Sales/Experienta VR Vector creeaza performanta superioara sustenabila

Experienta VR Vector creeaza performanta superioara sustenabila

Realitatea Virtuala este un mediu al experientei. Il simti. E o masina dar in interiorul ei te simti ca in realitate. Te simti prezent in lumea aceea impreuna cu personajele care sunt acolo.

O lume in care poti fi oricine iti doresti sa fii! Poti ajunge in locuri la care pana acum nici nu indrazneai sa visezi.

In Helis, orasul virtual construit de Vector, iti poti depasi cele mai ascunse temeri. O lume care se poate derula in fata ochilor tai sau un spatiu in care din spectator te transformi in actorul principal.

In realitatea virtuala poti schimba mentalitati.

Vei fi fata in fata cu personaje care reprezinta resursele tale interne si vei putea interacționa cu ele.

HELIS Community

Există 3 comunitati in orasul Helis, populate cu vectori ce traiesc in familii. Vectorii nu sunt altceva decat resursele tale interne care gestioneaza calitatea vietii tale.

Pe masura ce vei descoperi si vei intelege cum lucreaza impreuna vectorii, vei reusi sa-ti gestionezi din ce in ce mai bine, calitatea vietii profesionale si personale.

Familia Atitudine are 4 membri de baza:

Increderea, Tenacitatea, Angajamentul si Motivatia.

 Fiecare membru al familiei a fost evaluat (masurat) de catre tine si managerul tau. Mai mult, fiecare membru este inrudit cu alti vectori din diferite comunitati. Ei interactioneaza astfel incat se stabilesc relatii.

Ai stat vreodata de vorba cu Increderea ta?

Vei fi uimit …

Intra in contact cu noi!

[contact-form-7 id=”9″ title=”Contact form 1″]

By |2020-07-14T07:20:25+00:00July 14th, 2020|3D - VR, 3D Learning, 3D Management, 3D Wellbeing, Sales|Comments Off on Experienta VR Vector creeaza performanta superioara sustenabila

About the Author:

Marketing Manager, specialist in implementarea aplicatiilor de realitate virtuala pe ariile de Learning, Wellbeing si Management