/, Awareness, Digital Business, Edu/How Virtual Reality can BOOST your brand

How Virtual Reality can BOOST your brand

Gândește-te ce vrei să spui sau să vinzi!

Care este problema consumatorului si care este solutia (ce poti oferi unic) ?
Gandeste-te la un inceput, un mijloc si un sfarsit!
Apoi foloseste VR pentru a crea o povestea interesanta folosind personaje provocatoare si imagini de excepție pentru a creste angajamentul.
Daca oamenii se pot abate de la un comunicat de presa, in Realitatea Virtuala clientii sunt implicati 100% si nu vor pleca nicaieri.
VR Trianing Medical Staff
Viitorul vine…si pare virtual. Previziunile sugereaza ca peste 200 de milioane de casti (VR) vor fi vandute pana in 2020.
Potrivit Forbes, 75% dintre cele mai valoaroase branduri din lume au creat experiente in realitatea virtuala sau cea augmentata pentru a asigura angajamentul consumatorilor. 
Realitatea Virtuala este un instrument pentru storyliving, nu doar pentru storytelling. Cu ajutorul informatiilor pe care un individ le poate consuma zilnic, acestia doresc experiente  narative.
Branding & Virtual Storytelling
Există multe modalitati de obtine awareness pentru o organizatie, iar VR are un rol important. Daca o organizatie ar valorifica la maxim realitate virtuală, aceasta ar putea ajunge la audiente in moduri unice, la un nivel pe pe care nu l-a mai atins.
Consumatorul contemporan
Oamenii, ca si consumatori, evolueaza si e nevoie ca brandurile sa-si dezvolte portofoliul pentru a le satisface nevoile. Consumatorul digital de astazi, isi doreste echilibrul perfect intre comoditate și tangibilitate: oamenii vor sa obtina ceva, dar cu un efort minim.
In general, consumatorul de astazi, este lenes(intr-un sens pozitiv uneori; vrea sa aiba experiente WOW, usor, rapid si cu efort minim. În esență, consumatorii de astazi vor sa fie implicati in ce, tu ca brand, ai de spus, iar Realitatea Virtuala este cea mai eficienta metoda prin care poti face asta.

[contact-form-7 id=”9″ title=”Contact form 1″]

By |2020-07-22T10:06:48+00:00July 22nd, 2020|3D Learning, Awareness, Digital Business, Edu|Comments Off on How Virtual Reality can BOOST your brand

About the Author: