///Mediocritatea este tot o alegere

Mediocritatea este tot o alegere


Liderii gandesc “out of the box” – VR tehnologia care schimba lumea afacerilor

Oare ce ii face pe gigantii precum Amazon, Microsoft, Walmart sa reziste pe piata atatia ani?

Produse excelente, angajati buni, lideri de success!? Probabil

Dar, daca veti sapa mai adanc in ceea ce priveste managementul acestor companii de succes veți gasi un lucru comun: inovatia. Pentru ca inovatia in gandire si in tehnologiile folosite separa liderii de restul companiilor.  

Intr-o companie, singura modalitate de a schimba fluxul de lucru este de a reinventa procesele de coordonare.

Schimbarea practicilor de management in directia inovarii are potentialul de a aduce o contributie majora intregii organizatii pe termen lung.

Inovarea devine astfel metoda cea mai buna de a-si pastra avantajul competitiv in fata altor companii.   

Gandire “out of the box”


O situatie care persista nu va fi cu siguranta rezolvata mergand pe aceleasi carari batatorite. Provocarea unui manager este de a descoperi acele metode neconventionale care deschid noi oportunitati de inovare in afaceri.

Orientarea catre client si dezvoltarea unor parteneriate cu acestia, implicarea angajatilor in planul de dezvoltare si organizare, imbunatatirea continua permitand angajatilor timp si sprijin in dezvoltare personala, sunt cateva principii care conduc catre definirea sistemului de inovare in organizatie.

Realitatea Virtuala – tehnologia care ne va schimba vietile


In realitatea virtuala poti schimba mentalitati.

De la asamblat masini pana la predarea de cunostinte noilor angajati, companiile aleg sa investeasca intr-o asemenea tehnologie pentru a reduce timpul de invatare si dezvoltare a abilitatilor.

Experienta complexa prin care trec persoanele din cadrul training-ului virtual contribuie la un nivel de asimilare a informatiei mult mai mare decat prin metodele clasice de instruire tocmai datorita faptului ca participantul traieste experienta si nu e doar un simplu spectator.

Realitatea Virtuala instaleaza increderea

Efectul trainingului in Realitatea virtuala este ca o experienta in lumea reala. Utilizatorii au libertatea de a face greseli si de a invata prin practicare intr-un mediu sigur.

Cum se schimba modul nostru de a lucra


Experientele digitale in realiatea virtuala ne pot modela si transforma atat creierul cat si felul in care traim si gestionam lumea reala.

Vector Business Apps a lansat instrumente digitale de ultima generatie in Realitatea Virtuala orientate catre cresterea si mentinerea performantei, productivitatii angajatilor, dezvoltarea abilititatilor.

Am construit un oraș in lumea virtuala – Helis City cu 3 Districte în care utilizatorii (Trainee, Team Manager, Executive) vor putea desfășura activități diferite:

  • D1 Learning & Development
  • D2 Management
  • D3 Wellbeing

Aplicatiile genereaza experiente de practicare virtuala, create pentru modelarea excelentei (performanta sustenabila superioara), atat in viata personala cat si in cea profesionala.

Intra in contact cu noi


[contact-form-7 id=”9″ title=”Contact form 1″]

By |2020-10-22T13:53:06+00:00October 22nd, 2020|3D - VR, Awareness|Comments Off on Mediocritatea este tot o alegere

About the Author:

Marketing Manager, specialist in implementarea aplicatiilor de realitate virtuala pe ariile de Learning, Wellbeing si Management