///Aplicatii Performanta

Aplicatii Performanta

Performanta Superioara Sustenabila

Descopera cat de usor si repede poti creste performanta, utilizand aplicatiile Vector de pe platforma WorkBook.

STANDARD

 

 

01. EVALUAREA PERFORMANTEI

aplicatie digitala, accesibila de pe Smartphone, tableta, PC

Aceasta aplicatie a fost dezvoltata ca “Instrument de lucru” si se bazeaza pe cursul “PERFORMANCE APPRAISAL”. In plus, toate tipurile de utilizatori ( Trainee, Team Manager, CEO, HR Director) au la dispozitie aplicatii tip Dashboard de unde pot vizualiza istoricul, obiectivele stabilite si pot monitoriza progresul:

 

 

02. COMPETENTE

aplicatie digitala, accesibila de pe Smartphone, tableta, PC

Un instrument de lucru extrem de util, ce este integrat in sisteme diferite, ce confera practicalitate :

VIZUALIZARE


Un singur click pentru a vedea toate competentele necesare job-ului tau. Te va ajuta sa-ti reamintesti, cunostintele, abilitatile si comportamentele, pe baza carora se va evalua performanta ta.

INSTRUMENT


Aplicatia ofera posibilitatea de a aloca, adauga, modifica sau sterge orice competente, in functie de cerintele job-ului. Poate fi usor folosit si ca instrument util in recrutare si onboarding.

SISTEM


Aplicatia este integrata in sistemul de Evaluarea Performantei. In plus un Team Manager, HR Manager sau CEO, poate vedea cum sunt alocate competentele pe echipe sau departamente.

 

 

03. PULSUL ENERGIEI

aplicatie digitala, accesibila de pe Smartphone, tableta, PC

Aceasta aplicatie face parte din aria de Managementul Starilor și ofera posibilitatea diferitelor tipuri de utilizatori sa constientizeze nivelul de energie existent in companie:

M PERFORMANTEI
M Starilor

PROFESSIONAL

 

 

04. INITIATIVA

aplicatie digitala, accesibila de pe Smartphone, tableta, PC

Aceasta aplicatie face parte din aria de Managementul Initiativei și ofera posibilitatea diferitelor tipuri de utilizatori sa constientizeze nivelul de initiativa existent in echipa/companie:

M Initiativei

By |2021-01-25T13:32:00+00:00January 18th, 2021|2D - Apps, WorkBook|Comments Off on Aplicatii Performanta

About the Author:

Keynote speaker, Business & Life coach, Trainer & Content developer, Author, L&D Consultant. Peste 24 ani de experienta in aria de Learning & Development, a livrat peste 700 sesiuni de training, 3.500 ore de coaching for skills, executive coaching, coaching for solution, coaching for shifting perspective.