/Blog page
Blog page2020-04-23T09:20:51+00:00
Office Jumpers Integrated Training Consulting

Alege sa investesti in USD (ultra smart digitalization) pentru a surmonta gradul scazut de alfabetizare digitala. Fata de digitalizarea consacrata, USD ofera:

IMPLEMENTARE 100%

Produce efectul Wow! Scade rezistenta utilizatorilor la implementare oferind experiente imersive, creste interesul, capteaza atentia.

COSTURI -

Fie ca vorbim de training, coaching, wellbeing sau remote workforce, reducem costurile operationale cu pana la 80-90%. Suna interesant?

REZULTATE +

Multiple studii efectuate de companii si institutii prestigioase releva: cresterea performantei cu 230%, atractivitate de 5 ori mai mare, retentie 90% ...

Securizeaza atingerea criteriilor de succes a programului de digitalizare asigurând o implementare de 100% , costuri reduse si rezultate peste asteptari.

Vector USD

01. Ultra Smart Technology

Vector dezvolta aplicatii digitale ce ruleaza tehnologie de ultima generatie:

Ariile acoperite de aplicatiile digitale, Vector:

0
Learning
0
Wellbeing
0
Management
0
Collaboration

3D

LEARNING

Folosim UST (Ultra Smart Technology) pentru a dezvolta scenarii de practicare immersive, asistata de virtual coach

3D

WELLBEING

Da, putem sa generam stare de bine in mai putin de 5 minute. Stress Management, Virtual Reality Exposure Therapy, Mindfullness based Cognitive Therapy

3D

MANAGEMENT

Business Intelligence | Data Storytelling | Real Time Data | Descopera arta managementului in dimensiunea a 3a

3D

COLLABORATION

Dezvoltam aplicatii tip VRemote pentru a facilita colaborarea imersiva de tip office sau remote

Featured

Ultra Smart Digitalization

How Virtual Reality can BOOST your brand

Gândește-te ce vrei să spui sau să vinzi!

Care este problema consumatorului si care este solutia (ce poti oferi unic) ?
Gandeste-te la un inceput, un mijloc si un sfarsit!
Apoi foloseste VR pentru a crea o povestea interesanta folosind personaje provocatoare si imagini de excepție pentru a creste angajamentul.
Daca oamenii se pot abate de la un comunicat de presa, in Realitatea Virtuala clientii sunt implicati 100% si nu vor pleca nicaieri.
VR Trianing Medical Staff
Viitorul vine…si pare virtual. Previziunile sugereaza ca peste 200 de milioane de casti (VR) vor fi vandute pana in 2020.
Potrivit Forbes, 75% dintre cele mai valoaroase branduri din lume au creat experiente in realitatea virtuala sau cea augmentata pentru a asigura angajamentul consumatorilor. 
Realitatea Virtuala este un instrument pentru storyliving, nu doar pentru storytelling. Cu ajutorul informatiilor pe care un individ le poate consuma zilnic, acestia doresc experiente  narative.
Branding & Virtual Storytelling
Există multe modalitati de obtine awareness pentru o organizatie, iar VR are un rol important. Daca o organizatie ar valorifica la maxim realitate virtuală, aceasta ar putea ajunge la audiente in moduri unice, la un nivel pe pe care nu l-a mai atins.
Consumatorul contemporan
Oamenii, ca si consumatori, evolueaza si e nevoie ca brandurile sa-si dezvolte portofoliul pentru a le satisface nevoile. Consumatorul digital de astazi, isi doreste echilibrul perfect intre comoditate și tangibilitate: oamenii vor sa obtina ceva, dar cu un efort minim.
In general, consumatorul de astazi, este lenes(intr-un sens pozitiv uneori; vrea sa aiba experiente WOW, usor, rapid si cu efort minim. În esență, consumatorii de astazi vor sa fie implicati in ce, tu ca brand, ai de spus, iar Realitatea Virtuala este cea mai eficienta metoda prin care poti face asta.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

How Virtual Reality can BOOST your brand

Realitatea virtuală in industria petrolului si gazelor: tendinte dezvaluite

Trainingul in industria petrolului si a gazelor este unul dintre domeniile majore in care realitatea virtuala a castigat teren.

Companiile de petrol si gaz cheltuiesc milioane de dolari pentru formarea noilor angajati, si nu numai, pentru a indeplini standardele de siguranta. Realitatea virtuala si simularile 3D permit angajatilor sa interactioneze cu echipamente de instalatie si sa experimenteze posibile situatii de urgenta intr-un mediu sigur.

Simularea operatiunilor

Realitatea virtuala ofera utilizatorului o experienta imersiva prin crearea unei simulari 3D a mediilor din lumea reală. Realitatea virtuala permite companiilor sa creeze o clona digitala pentru a reproduce performanta unui camp petrolier, a unei rafinarii sau a oricarei alte unitati operationale pe o platforma virtuala. Acest lucru ajuta la minimizarea riscurilor si a costurilor asociate cu implementarea noilor procese în cadrul operatiunilor de petrol si gaze.

Analiza terenului suprafetei petroliere

Realitatea virtuala joaca un rol important in crearea unei  vizualizari 3D ale structurilor geologice subterane. VR poate reproduce rezervoarele subterane, defectiuni structurale si alte formatiuni geologice. Această tehnologie aduce beneficii geologilor, geofizicienilor si inginerilor pentru a intelege mai bine topografia pentru identificarea rezervelor potentiale de hidrocarburi si pentru a planifica cu exactitate operatiunile de foraj, minimizand astfel posibilitatea cheltuielilor legate de foraj cu gauri uscate si creste eficienta de foraj.

Efectuarea de programe de instruire

Tehnologia VR poate crea soluții 3D ale locatiilor din lumea reala, inclusiv a resurselor de petrol si gaze. Acest lucru ajuta la desfasurarea programelor de instruire care folosesc modele imersive 3D  pentru a ajuta la imbunatatirea intelegerii diferitelor sisteme si procese utilizate in industrie. Tehnologiile VR ajuta, de asemenea, operatorii de teren sa imbunatateasca intelegerea procedurilor de siguranta si sa raspunda la situatii de urgenta.

Testarea si inspectia proceselor

VR este utilizat pentru a creste eficienta activitatilor de inspectie si intretinere prin simularea si modelarea bazată pe date. Tehnologia ajuta la integrarea datelor istorice cu informatii in timp real pentru a identifica cerintele de intretinere si îndruma tehnicienii cu privire la sarcinile care trebuie executate pentru a preveni o defalcare iminenta. Aceasta implica instructiuni pas cu pas despre localizarea piesei defecte si repararea sau inlocuirea acesteia, reducand astfel timpul necesar pentru executarea activitatii de intretinere.

Proiectarea si fabricarea unui produs

Realitatea virtuala ofera noi posibilitati în domeniul dezvoltarii de produse. Tehnologia VR reduce timpul de transformare pentru dezvoltarea echipamentelor de petrol si gaze, critice prin accelerarea procesului de proiectare a produsului. De asemenea, tehnologia reduce consumul de materiale intr-o mare masura eliminand nevoia de fabricare a diferitelor prototipuri pentru testare.

Managementul dezastrului  folosind realitatea virtuala

Tehnicienii de teren din industria petrolului si a gazelor lucreaza in conditiile dure de mediu si sunt susceptibili la gaze si substante chimice periculoase. Realitatea virtuala are potentalul de a antrena angajatii pentru a face fata raspunsurilor de urgenta prin crearea simularii scenariilor din lumea reala.

VR - Clona digitala

Clona digitala permite companiilor sa vizualizeze operatiunile instalatiilor intr-un mediu imersiv folosind Realitatea Virtuala. Acestea sunt o replica in realitatea virtuala a procesele de fixare si ajuta la identificarea zonelor potentiale cu probleme si la elaborarea de planuri pentru a le depasi.

Contacteaza-ne aici! 

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Realitatea virtuală in industria petrolului si gazelor: tendinte dezvaluite

Experienta VR Vector creeaza performanta superioara sustenabila

Realitatea Virtuala este un mediu al experientei. Il simti. E o masina dar in interiorul ei te simti ca in realitate. Te simti prezent in lumea aceea impreuna cu personajele care sunt acolo.

O lume in care poti fi oricine iti doresti sa fii! Poti ajunge in locuri la care pana acum nici nu indrazneai sa visezi.

In Helis, orasul virtual construit de Vector, iti poti depasi cele mai ascunse temeri. O lume care se poate derula in fata ochilor tai sau un spatiu in care din spectator te transformi in actorul principal.

In realitatea virtuala poti schimba mentalitati.

Vei fi fata in fata cu personaje care reprezinta resursele tale interne si vei putea interacționa cu ele.

HELIS Community

Există 3 comunitati in orasul Helis, populate cu vectori ce traiesc in familii. Vectorii nu sunt altceva decat resursele tale interne care gestioneaza calitatea vietii tale.

Pe masura ce vei descoperi si vei intelege cum lucreaza impreuna vectorii, vei reusi sa-ti gestionezi din ce in ce mai bine, calitatea vietii profesionale si personale.

Familia Atitudine are 4 membri de baza:

Increderea, Tenacitatea, Angajamentul si Motivatia.

 Fiecare membru al familiei a fost evaluat (masurat) de catre tine si managerul tau. Mai mult, fiecare membru este inrudit cu alti vectori din diferite comunitati. Ei interactioneaza astfel incat se stabilesc relatii.

Ai stat vreodata de vorba cu Increderea ta?

Vei fi uimit ...

Intra in contact cu noi!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Experienta VR Vector creeaza performanta superioara sustenabila