/Library/
Ultra Smart Digitalization2020-05-26T06:46:36+00:00

Alege sa investesti in USD (ultra smart digitalization) pentru a surmonta gradul scazut de alfabetizare digitala. Fata de digitalizarea consacrata, USD ofera:

IMPLEMENTARE 100%

Produce efectul Wow! Scade rezistenta utilizatorilor la implementare oferind experiente imersive, creste interesul, capteaza atentia.

COSTURI –

Fie ca vorbim de training, coaching, wellbeing sau remote workforce, reducem costurile operationale cu pana la 80-90%. Suna interesant?

REZULTATE +

Multiple studii efectuate de companii si institutii prestigioase releva: cresterea performantei cu 230%, atractivitate de 5 ori mai mare, retentie 90% …

Securizeaza atingerea criteriilor de succes a programului de digitalizare asigurând o implementare de 100% , costuri reduse si rezultate peste asteptari.

Vector USD

01. Ultra Smart Technology

Vector dezvolta aplicatii digitale ce ruleaza tehnologie de ultima generatie:

Ariile acoperite de aplicatiile digitale, Vector:

0
Learning
0
Wellbeing
0
Management
0
Collaboration

3D

LEARNING

Folosim UST (Ultra Smart Technology) pentru a dezvolta scenarii de practicare immersive, asistata de virtual coach

3D

WELLBEING

Da, putem sa generam stare de bine in mai putin de 5 minute. Stress Management, Virtual Reality Exposure Therapy, Mindfullness based Cognitive Therapy

3D

MANAGEMENT

Business Intelligence | Data Storytelling | Real Time Data | Descopera arta managementului in dimensiunea a 3a

3D

COLLABORATION

Dezvoltam aplicatii tip VRemote pentru a facilita colaborarea imersiva de tip office sau remote

Aplicatii Productivitate2021-01-18T14:35:20+00:00

PRODUCTIVITATE

abonament Standard

Pachetul contine 3 aplicatii de baza:

| Sedinte | Obiective | Time Management |

Descopera beneficiile acestui pachet de aplicatii!

 

 

01. SEDINTE

aplicatie digitala, accesibila de pe Smartphone, tableta, PC

Aceasta aplicatie a fost dezvoltata ca "Instrument de lucru" si se bazeaza pe cursul "Conducerea sedintelor eficiente". In plus, toate tipurile de utilizatori ( Trainee, Team Manager, CEO, HR Director) au la dispozitie aplicatii tip Dashboard de unde pot vizualiza sau gasi rapid orice informatie din orice sedinta, discutie, intalnire in care s-a folosit aplicatia:

 

 

02. OBIECTIVE

aplicatie digitala, accesibila de pe Smartphone, tableta, PC

Aceasta aplicatie a fost dezvoltata ca "Instrument de lucru" si se bazeaza pe cursul "Management by Objective". In plus, toate tipurile de utilizatori ( Trainee, Team Manager, CEO, HR Director) au la dispozitie aplicatii tip Dashboard de unde pot vizualiza sau gasi rapid orice informatie despre orice obiectiv introdus in aplicatie.

Se lucreaza cu 4 tipuri de obiective:

Obiective din sedinte

Alocarea lor se face automat din brief-ul sedintei si vin insotite de Planuri de Actiune.

Obiective alocate de manager

Ca manager, poti trimite usor si rapid obiective, oricarui membru din echipa pe care o coordonezi.

Obiective stabilite individual

Stabileste-ti obiectivele rapid si usor folosind aplicatia de obiective individuale.

Obiective din Evaluarea perf.

Monitorizeaza-ti atat obiectivele de business cat si cele de dezvoltare personala, stabilite in formularul de Evaluarea Performantei.

 

 

03. TIME MANAGEMENT

aplicatie digitala, accesibila de pe Smartphone, tableta, PC

Aceasta aplicatie este un calendar care se incarca automat cu obiective si actiuni. Foloseste aplicatia pentru ati organiza timpul, stabili prioritatile si schimba statutul obiectivelor si actiunilor direct din calendar.

 

 

PRODUCTIVITATE

ABONAMENT PROFESSIONAL

In plus fata de abonamentul Standard, se ofera acces la 2 aplicatii de baza: | Rezolvarea Problemelor | Proceduri |

Pricing Plans

 

 

04. Rezolvarea Problemelor

aplicatie digitala, accesibila de pe Smartphone, tableta, PC

Foloseste aplicatia Einstein pentru a-ti rezolva problemele cu care te confrunti. Vei putea sa ai o imagine de ansamblu.

 

 

05. Proceduri

aplicatie digitala, accesibila de pe Smartphone, tableta, PC

Folosind aplicatia ACCES 24 poti accesa usor si rapid regulile si procedurile ca sa stii ce, cand si cum sa faci..

PRODUCTIVITATE

ABONAMENT PREMIUM

In plus fata de abonamentul Professional, se ofera acces la 2 aplicatii de baza: | Practice Card | Score Card |

Pricing Plans

Aplicatii Performanta2021-01-25T13:32:00+00:00

Performanta Superioara Sustenabila

Descopera cat de usor si repede poti creste performanta, utilizand aplicatiile Vector de pe platforma WorkBook.

STANDARD

 

 

01. EVALUAREA PERFORMANTEI

aplicatie digitala, accesibila de pe Smartphone, tableta, PC

Aceasta aplicatie a fost dezvoltata ca "Instrument de lucru" si se bazeaza pe cursul "PERFORMANCE APPRAISAL". In plus, toate tipurile de utilizatori ( Trainee, Team Manager, CEO, HR Director) au la dispozitie aplicatii tip Dashboard de unde pot vizualiza istoricul, obiectivele stabilite si pot monitoriza progresul:

 

 

02. COMPETENTE

aplicatie digitala, accesibila de pe Smartphone, tableta, PC

Un instrument de lucru extrem de util, ce este integrat in sisteme diferite, ce confera practicalitate :

VIZUALIZARE


Un singur click pentru a vedea toate competentele necesare job-ului tau. Te va ajuta sa-ti reamintesti, cunostintele, abilitatile si comportamentele, pe baza carora se va evalua performanta ta.

INSTRUMENT


Aplicatia ofera posibilitatea de a aloca, adauga, modifica sau sterge orice competente, in functie de cerintele job-ului. Poate fi usor folosit si ca instrument util in recrutare si onboarding.

SISTEM


Aplicatia este integrata in sistemul de Evaluarea Performantei. In plus un Team Manager, HR Manager sau CEO, poate vedea cum sunt alocate competentele pe echipe sau departamente.

 

 

03. PULSUL ENERGIEI

aplicatie digitala, accesibila de pe Smartphone, tableta, PC

Aceasta aplicatie face parte din aria de Managementul Starilor și ofera posibilitatea diferitelor tipuri de utilizatori sa constientizeze nivelul de energie existent in companie:

M PERFORMANTEI
M Starilor

PROFESSIONAL

 

 

04. INITIATIVA

aplicatie digitala, accesibila de pe Smartphone, tableta, PC

Aceasta aplicatie face parte din aria de Managementul Initiativei și ofera posibilitatea diferitelor tipuri de utilizatori sa constientizeze nivelul de initiativa existent in echipa/companie:

M Initiativei
Realitatea virtuala in industria modei2020-12-14T10:26:13+00:00

Realitatea virtuala incepe sa dea dovada din ce in ce mai mult de un potential masiv. Cu toate ca unele persoane sunt inca sceptice, se stie prea bine ca realitatea virtuala reprezinta viitorul apropiat in industriile existente in lume.

Tinand cont de perioada actuala (pandemia COVID-19), tot mai multe companii tind spre digitalizare. Daca nu fac acest lucru din proprie vointa, il fac din obligatie, deoarece standardul pe piata este de cele mai multe ori stabilit de jucătorii care detin deja un business digital.

Acest lucru se intampla si in industria modei, tehnologiile VR oferindu-i totodata, foarte multe beneficii. Se stie prea bine faptul că utilizarea tehnicilor VR nu duce la pierderile nimănui, nici ale clientului, nici ale comerciantului, in final aducand doar profit.

Tehnologiile VR pot oferi industriei modei, magazine virtuale care pot fi accesate prin intermediul unor software-uri speciale. Acestea pot avea avatare 3D care pot fi denumite chiar „oameni virtuali”. Aceste avatare pot sta la dispozitia clientilor, oferindu-le suport si ajutor atunci cand acestia doresc sa probeze diverse articole.

Un studiu recent arata cum interactivitatea si indicii vizual-spatiali in mediul VR 3D ar spori semnificativ  modul de perceptie a informativitatii si ludicitatii in comparatie cu spatiile digitale conventionale 2D. In consecinta aceasta ar avea un impact pozitiv asupra deciziilor de cumparare.

In plan mai extins, realitatea virtuala, poate fi de folos si in prezentarile de moda. Cu o casca VR si software-ul special, se poate obtine un scenariu absolut realist in care poti fi prezent la unele dintre cele mai fabuloase prezentari de moda, la costuri substantial de mici.

Totodata, plasarea in primul rand la celebrele spectacole nu este singurul mod in care VR poate fi folosit in industria modei. Cu ajutorul castii VR si a software-ului, poti pasi in showroom-urile celor mai importante branduri de moda.

In anul 2017, Saptamana Modei din New York, s-a extins cu mult mai mult fata de New York si chiar de continentul Americii. Utilizatorii au avut sansa de a fi practic prezenti la un spectacol inedit din confortul casei lor, spectacolul in sine fiind filmat cu o saptamana mai devreme. Utilizatorii au avut ocazia de a vizualiza colectiile de modă la 360 de grade si au putut chiar sa interactioneze cu diversele articole puse la dispozitia lor. Acest eveniment a fost disponibil numai prin invitatie.

Realitatea virtuala poate ajuta brandurile de modă sa isi extinda nu numai publicul si sa-si impresioneze oaspetii cu experiente extraordinare ci si sa planifice designul magazinului si a aspectului in spatiul virtual pentru a gasi cea mai optima solutie.

Celebrul brand de moda, Rebecca Minkoff, experimenteaza beneficiile realitatii virtuale inca din 2014. Recreand magazinele de marca in realitatea virtuala, echipa acestui brand poate experimenta diferite modele si machete, incercand sa le gaseasca pe cele care generează cel mai bun feedback din partea clientilor.

Chiar daca realitatea virtuala necesita anumite costuri, tot este mai rentabila decat reproiectarea fizica a magazinelor, doar pentru a afla ca designul nu functioneaza atat de bine pe cat se astepta.

Brandul Rebecca Minkoff a mers si mai departe in experimentele sale cu realitatea virtuala. El folosind tehnologia VR in proiectarea articolelor si accesoriilor marcii sale. Inainte de a produce de fapt o geanta intr-o culoare noua, designerul de moda o testeaza in VR pentru a vedea daca este la fel de eficienta pe cat se doreste sa fie.

Avantajele realitatii virtuale pentru branduri


 • Aduce mai multi clienti;
 • Reduce costurile semnificativ;
 • Creeaza unicitate si noutate;
 • Creeaza efectul de viralitate.

Asadar, industria modei este o industrie extrem de vizuala, care depinde in mare masura de ceea ce vede clientul. De exemplu, atunci cand admiram spectacolele de moda cu modele care prezinta tinutele de-a lungul podiumului, incercam sa ne imaginam pe noi insine in aceleasi tinute. Nu cumparam niciodata un articol vestimentar fara sa-l vedem sau sa ne privim in oglinda. Acesta este unul dintre motivele pentru care moda si realitatea virtuala par sa fie facute una pentru cealalta.

In plus, efectul prezentei virtuale la spectacole si capacitatea de a vedea hainele de aproape, imbunatateste impresia potentialilor clienti de mai bine de zece ori.

Intra in contact cu noi


  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  How can VR change the way we shop online2020-12-07T13:50:49+00:00

  Virtual Reality is a simulated experience that can be similar or completely different from the real world.

  In the last decade, Virtual Reality has given us a new way of seeing the digital world. Clothing and designer companies are now interested in how a customers attention can be diverted from all the hassle of our busy lives to new hights.

  Although VR and MR shopping is still in it`s early stages, this will be the new popular way to shop online for clothing, shoes and glasses. Like never before, we can now see the desired clothing items and try them on without being physically there. This VR type of shopping can lead to a more pleasant experience and a satisfied customer.

  Companies have now the ability to showscase detailed fashion items with the help of any 3D render software. In the near future, we will have the ability to try on any clothing article from the comfort of our homes.

  VR and MR technologies have the ability to transform industries, including FMCG, retail, and foodservice, by creating new ways of marketing, offering entertainment, and staff training, and by improving the consumer experience.  Globally, in the mature retail market, Augmented Reality is currently used to familiarize the consumer with the product such as, knowing its benefits, comparing the product with competitive brands or sub styles, and rating the product.

  FMCG companies are now investing in AR and VR to provide their respective customers with a new way of interacting with the brand by visiting the store within this virtual reality world, interacting with specific products and trying them before hand.

  In the food service industry for example customers can now read a full scale menu (using AR capable mobile phones) or even see the food that is cooked or provided within a specific restaurant right in front of their eyes.

  Integrating VR and AR in a marketing aims to build a consumer relationship, increase sales and add value to the shopper experience. They are more likely to buy a product because of the convenience offered by AR and VR.

  Intra in contact cu noi


   Your Name (required)

   Your Email (required)

   Subject

   Your Message

   A glorified gimmick or the best new thing?2020-11-20T12:57:02+00:00

    –  A way to stay relevant in the pandemic era    –

   The world is close to a year into the worst health crisis of the last few decades and people have slowly realized how it began changing. Aside from the catastrophic case count and life losses, most leading industries began shifting their practices on fast forward in an attempt to recoup some of the losses and to catch up with the companies which got ahead.

   With individuals compelled to work from home in as much as possible, they have started to distance themselves from society at all levels. One can freely notice how people’s inherent social nature is wilting away, while their neglected need of socializing is apparently dying down as well.  Therefore, society is poised to go through a period during which the very notion of how members of organizations work together is being challenged.

   For the moment, people are making do with the tools they have on hand, such as well-established video-conferencing tools, like Zoom and Microsoft Teams. What if there would be another way to do this, while offering a more complete and solid alternative in the process? Many argue that the solution has already been found and that it has already been here for a while now.

   Virtual Reality has been on the market in some form or another for years now. However, people did not regard it as being serious enough due to how deeply rooted the technology was in the gaming world. However, during a time of distress and staunch social interactions one can argue that offering an environment where you could take part in work meetings and leisure activities all within the comfort and safety of your home would be quite fitting.

   With the rapid evolution of this and many other industries, VR environments have become increasingly responsive and immersive graphical masterpieces, often leading users to mistake them for real life.

   This way, people have come one pair of VR glasses and a laptop or console away from taking part in meetings or social activities the like that many would not even dare to believe existed, in a time when people are more apart than ever before.

   With the risk of sounding insensitive, the coronavirus pandemic has in part served as a catalyst for people to come to terms with the benefits of incorporating VR into their professional lives and perhaps into their general day to day activities.

   An industry which suits the use of VR perhaps like no other, is the training and coaching sector.

   Amongst the top companies that have already appealed to VR for their day to day practices is Tyson Foods, an absolute mammoth in the food sector worldwide. They are making use of VR in getting employees accustomed to using complex machinery safely. As a consequence, they have seen their productivity improve drastically. Tyson Foods is not the only company however, which has opted for a VR and AR focused training method for their Learning and Development departments.

   Hundreds of others have decided to try out this seemingly gold blazed solution for themselves. Therefore, it should not come as a surprise that a lot of new companies have emerged as a result of the surging demand. Many industries, especially the ones heavily battered by the pandemic like tourism and entertainment have gone for this alternative.

   As far as VR was concerned, it was a tremendous period for innovation.

   There have been variations of VR aimed at solving people’s need to tour the world and explore new things, in which they could use a VR set to transcend geographical barriers and explore virtually any place on the planet that has satellite coverage.

   Stanford researchers have explored the use of VR for medical research and training. These are just two examples to attest to the great capabilities of the technology.

   Vector’s approach is a bit different, as it is the kind of company that gives its partner enterprises free reign over the sort of environment their business requires. Except for the custom option, they also offer peer reviewed and proven training programs to hone employee’s wellbeing as well as their productivity.

   VR has seen some great progress in the wake of the current health crisis as well as a heightened demand and overall expansion of their market. However, it remains to be seen how this upward trend will continue. Although I would not like to be the one left behind. Would you?                                

   Intra in contact cu noi


    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message

    The New Age of VR2020-10-29T11:58:38+00:00

    A guide for 21st century training and coaching

    Nowadays, most jobs are either on the brink of extinction due to the fast-paced technological advancements, while getting the remaining ones is oftentimes a tough task for the job market’s new entrants. Private life hurdles and challenges are transitioning into the professional part, therefore stifling the progress in the process. What is there left to do then, with the low confidence, depressed and poorly trained new work force?

    After numerous failures and shortcomings, in the attempt to find proper and fitting training methods for the suffering new work force, many relevant figures in this sector concluded that incorporating Virtual Reality into training programs would be the key to sorting this out.

    VR training methods have proven to be more successful, when it comes to information retention, while both employees and employers’ performances have shown tremendous progress.

    Our VR products allow users to position themselves into various scenarios and most ranks across a company’s hierarchy so that they could experience first-hand the challenges faced by people across the company.

    Vector’s landmark VR product, Helis City provides users with an immersive experience in which they can experience various simulated scenarios, even custom tailored, which take place in an environment which can be easily likened to a modern city. This training is not solely intended for prompting users to enhance their work skills but their soft skills as well.

    The prevailing conclusion is that Vector’s training programs and VR coaching and programs similar to theirs are vastly more efficient than traditional ones.

    On top of being better, they are also more cost and time effective.

    Regardless if one happens to be the owner of the company or its newest employee, there is no question that there is no one person who could not improve their skills by using the proper tools. Old fashioned programs are extremely expensive and take up a lot of time. VR programs not only require approximately 5 minutes of one’s time, but they are cheaper and better suited to everyone’s needs, allowing users to train whatever skill one lacks in.

    Despite having some shortcomings due to being in the infant stages, it is already far more proficient than traditional training mediums and a definite step in the right direction towards a simplified future for the training and coaching business.

    Contact us


     Your Name (required)

     Your Email (required)

     Subject

     Your Message

     Mediocritatea este tot o alegere2020-10-22T13:53:06+00:00

     Liderii gandesc “out of the box” – VR tehnologia care schimba lumea afacerilor

     Oare ce ii face pe gigantii precum Amazon, Microsoft, Walmart sa reziste pe piata atatia ani?

     Produse excelente, angajati buni, lideri de success!? Probabil

     Dar, daca veti sapa mai adanc in ceea ce priveste managementul acestor companii de succes veți gasi un lucru comun: inovatia. Pentru ca inovatia in gandire si in tehnologiile folosite separa liderii de restul companiilor.  

     Intr-o companie, singura modalitate de a schimba fluxul de lucru este de a reinventa procesele de coordonare.

     Schimbarea practicilor de management in directia inovarii are potentialul de a aduce o contributie majora intregii organizatii pe termen lung.

     Inovarea devine astfel metoda cea mai buna de a-si pastra avantajul competitiv in fata altor companii.   

     Gandire “out of the box”


     O situatie care persista nu va fi cu siguranta rezolvata mergand pe aceleasi carari batatorite. Provocarea unui manager este de a descoperi acele metode neconventionale care deschid noi oportunitati de inovare in afaceri.

     Orientarea catre client si dezvoltarea unor parteneriate cu acestia, implicarea angajatilor in planul de dezvoltare si organizare, imbunatatirea continua permitand angajatilor timp si sprijin in dezvoltare personala, sunt cateva principii care conduc catre definirea sistemului de inovare in organizatie.

     Realitatea Virtuala – tehnologia care ne va schimba vietile


     In realitatea virtuala poti schimba mentalitati.

     De la asamblat masini pana la predarea de cunostinte noilor angajati, companiile aleg sa investeasca intr-o asemenea tehnologie pentru a reduce timpul de invatare si dezvoltare a abilitatilor.

     Experienta complexa prin care trec persoanele din cadrul training-ului virtual contribuie la un nivel de asimilare a informatiei mult mai mare decat prin metodele clasice de instruire tocmai datorita faptului ca participantul traieste experienta si nu e doar un simplu spectator.

     Realitatea Virtuala instaleaza increderea

     Efectul trainingului in Realitatea virtuala este ca o experienta in lumea reala. Utilizatorii au libertatea de a face greseli si de a invata prin practicare intr-un mediu sigur.

     Cum se schimba modul nostru de a lucra


     Experientele digitale in realiatea virtuala ne pot modela si transforma atat creierul cat si felul in care traim si gestionam lumea reala.

     Vector Business Apps a lansat instrumente digitale de ultima generatie in Realitatea Virtuala orientate catre cresterea si mentinerea performantei, productivitatii angajatilor, dezvoltarea abilititatilor.

     Am construit un oraș in lumea virtuala – Helis City cu 3 Districte în care utilizatorii (Trainee, Team Manager, Executive) vor putea desfășura activități diferite:

     • D1 Learning & Development
     • D2 Management
     • D3 Wellbeing

     Aplicatiile genereaza experiente de practicare virtuala, create pentru modelarea excelentei (performanta sustenabila superioara), atat in viata personala cat si in cea profesionala.

     Intra in contact cu noi


      Your Name (required)

      Your Email (required)

      Subject

      Your Message

      How Virtual Reality can BOOST your brand2020-07-22T10:06:48+00:00

      Gândește-te ce vrei să spui sau să vinzi!

      Care este problema consumatorului si care este solutia (ce poti oferi unic) ?
      Gandeste-te la un inceput, un mijloc si un sfarsit!
      Apoi foloseste VR pentru a crea o povestea interesanta folosind personaje provocatoare si imagini de excepție pentru a creste angajamentul.
      Daca oamenii se pot abate de la un comunicat de presa, in Realitatea Virtuala clientii sunt implicati 100% si nu vor pleca nicaieri.
      VR Trianing Medical Staff
      Viitorul vine…si pare virtual. Previziunile sugereaza ca peste 200 de milioane de casti (VR) vor fi vandute pana in 2020.
      Potrivit Forbes, 75% dintre cele mai valoaroase branduri din lume au creat experiente in realitatea virtuala sau cea augmentata pentru a asigura angajamentul consumatorilor. 
      Realitatea Virtuala este un instrument pentru storyliving, nu doar pentru storytelling. Cu ajutorul informatiilor pe care un individ le poate consuma zilnic, acestia doresc experiente  narative.
      Branding & Virtual Storytelling
      Există multe modalitati de obtine awareness pentru o organizatie, iar VR are un rol important. Daca o organizatie ar valorifica la maxim realitate virtuală, aceasta ar putea ajunge la audiente in moduri unice, la un nivel pe pe care nu l-a mai atins.
      Consumatorul contemporan
      Oamenii, ca si consumatori, evolueaza si e nevoie ca brandurile sa-si dezvolte portofoliul pentru a le satisface nevoile. Consumatorul digital de astazi, isi doreste echilibrul perfect intre comoditate și tangibilitate: oamenii vor sa obtina ceva, dar cu un efort minim.
      In general, consumatorul de astazi, este lenes(intr-un sens pozitiv uneori; vrea sa aiba experiente WOW, usor, rapid si cu efort minim. În esență, consumatorii de astazi vor sa fie implicati in ce, tu ca brand, ai de spus, iar Realitatea Virtuala este cea mai eficienta metoda prin care poti face asta.

       Your Name (required)

       Your Email (required)

       Subject

       Your Message

       Realitatea virtuală in industria petrolului si gazelor: tendinte dezvaluite2020-07-14T08:52:03+00:00

       Trainingul in industria petrolului si a gazelor este unul dintre domeniile majore in care realitatea virtuala a castigat teren.

       Companiile de petrol si gaz cheltuiesc milioane de dolari pentru formarea noilor angajati, si nu numai, pentru a indeplini standardele de siguranta. Realitatea virtuala si simularile 3D permit angajatilor sa interactioneze cu echipamente de instalatie si sa experimenteze posibile situatii de urgenta intr-un mediu sigur.

       Simularea operatiunilor

       Realitatea virtuala ofera utilizatorului o experienta imersiva prin crearea unei simulari 3D a mediilor din lumea reală. Realitatea virtuala permite companiilor sa creeze o clona digitala pentru a reproduce performanta unui camp petrolier, a unei rafinarii sau a oricarei alte unitati operationale pe o platforma virtuala. Acest lucru ajuta la minimizarea riscurilor si a costurilor asociate cu implementarea noilor procese în cadrul operatiunilor de petrol si gaze.

       Analiza terenului suprafetei petroliere

       Realitatea virtuala joaca un rol important in crearea unei  vizualizari 3D ale structurilor geologice subterane. VR poate reproduce rezervoarele subterane, defectiuni structurale si alte formatiuni geologice. Această tehnologie aduce beneficii geologilor, geofizicienilor si inginerilor pentru a intelege mai bine topografia pentru identificarea rezervelor potentiale de hidrocarburi si pentru a planifica cu exactitate operatiunile de foraj, minimizand astfel posibilitatea cheltuielilor legate de foraj cu gauri uscate si creste eficienta de foraj.

       Efectuarea de programe de instruire

       Tehnologia VR poate crea soluții 3D ale locatiilor din lumea reala, inclusiv a resurselor de petrol si gaze. Acest lucru ajuta la desfasurarea programelor de instruire care folosesc modele imersive 3D  pentru a ajuta la imbunatatirea intelegerii diferitelor sisteme si procese utilizate in industrie. Tehnologiile VR ajuta, de asemenea, operatorii de teren sa imbunatateasca intelegerea procedurilor de siguranta si sa raspunda la situatii de urgenta.

       Testarea si inspectia proceselor

       VR este utilizat pentru a creste eficienta activitatilor de inspectie si intretinere prin simularea si modelarea bazată pe date. Tehnologia ajuta la integrarea datelor istorice cu informatii in timp real pentru a identifica cerintele de intretinere si îndruma tehnicienii cu privire la sarcinile care trebuie executate pentru a preveni o defalcare iminenta. Aceasta implica instructiuni pas cu pas despre localizarea piesei defecte si repararea sau inlocuirea acesteia, reducand astfel timpul necesar pentru executarea activitatii de intretinere.

       Proiectarea si fabricarea unui produs

       Realitatea virtuala ofera noi posibilitati în domeniul dezvoltarii de produse. Tehnologia VR reduce timpul de transformare pentru dezvoltarea echipamentelor de petrol si gaze, critice prin accelerarea procesului de proiectare a produsului. De asemenea, tehnologia reduce consumul de materiale intr-o mare masura eliminand nevoia de fabricare a diferitelor prototipuri pentru testare.

       Managementul dezastrului  folosind realitatea virtuala

       Tehnicienii de teren din industria petrolului si a gazelor lucreaza in conditiile dure de mediu si sunt susceptibili la gaze si substante chimice periculoase. Realitatea virtuala are potentalul de a antrena angajatii pentru a face fata raspunsurilor de urgenta prin crearea simularii scenariilor din lumea reala.

       VR – Clona digitala

       Clona digitala permite companiilor sa vizualizeze operatiunile instalatiilor intr-un mediu imersiv folosind Realitatea Virtuala. Acestea sunt o replica in realitatea virtuala a procesele de fixare si ajuta la identificarea zonelor potentiale cu probleme si la elaborarea de planuri pentru a le depasi.

       Contacteaza-ne aici! 

        Your Name (required)

        Your Email (required)

        Subject

        Your Message

        Experienta VR Vector creeaza performanta superioara sustenabila2020-07-14T07:20:25+00:00

        Realitatea Virtuala este un mediu al experientei. Il simti. E o masina dar in interiorul ei te simti ca in realitate. Te simti prezent in lumea aceea impreuna cu personajele care sunt acolo.

        O lume in care poti fi oricine iti doresti sa fii! Poti ajunge in locuri la care pana acum nici nu indrazneai sa visezi.

        In Helis, orasul virtual construit de Vector, iti poti depasi cele mai ascunse temeri. O lume care se poate derula in fata ochilor tai sau un spatiu in care din spectator te transformi in actorul principal.

        In realitatea virtuala poti schimba mentalitati.

        Vei fi fata in fata cu personaje care reprezinta resursele tale interne si vei putea interacționa cu ele.

        HELIS Community

        Există 3 comunitati in orasul Helis, populate cu vectori ce traiesc in familii. Vectorii nu sunt altceva decat resursele tale interne care gestioneaza calitatea vietii tale.

        Pe masura ce vei descoperi si vei intelege cum lucreaza impreuna vectorii, vei reusi sa-ti gestionezi din ce in ce mai bine, calitatea vietii profesionale si personale.

        Familia Atitudine are 4 membri de baza:

        Increderea, Tenacitatea, Angajamentul si Motivatia.

         Fiecare membru al familiei a fost evaluat (masurat) de catre tine si managerul tau. Mai mult, fiecare membru este inrudit cu alti vectori din diferite comunitati. Ei interactioneaza astfel incat se stabilesc relatii.

        Ai stat vreodata de vorba cu Increderea ta?

        Vei fi uimit …

        Intra in contact cu noi!

         Your Name (required)

         Your Email (required)

         Subject

         Your Message

         Cum folosesc companiile Realitatea Virtuala2020-06-30T13:37:19+00:00

         Mai multe companii mari se folosesc deja de training in realitatea virtuala

         De la ansamblat masini pana la predarea de cunostinte noilor angajati, companiile aleg sa investeasca intr-o asemenea tehnologie pentru a reduce timpul de invatare si dezvoltare a abilitatilor.

         VR IN THE WORLD

         Experienta complexa prin care trec persoanele din cadrul training-ului virtual contribuie la un nivel de asimilare a informatiei mult mai mare decat prin metodele clasice de instruire tocmai datorita faptului ca participantul traieste experienta si nu e doar un simplu spectator.

         Doar cateva exemple

         Folosind VR cei de la BMW isi instruiesc noii angajati in legatura cu modalitatea de verificare a proceselor de pe linia de productie, dar si despre modul de gasire si rezolvare a problemelor ce pot interveni.

         0
         ochelari VR

         WALLMART

         1 Milion de angajati folosesc 17.000 de ochelari VR pentru training

         0
         tehnicieni

         BOSCH

         Peste 9000 de tehnicieni folosesc VR pentru imbunatatirea performantelor

         0
         fabrici

         VOLKSWAGEN

         120 fabrici folosesc aplicatii VR in training

         Sedinte in VR

         Realitatea Virtuala ajuta in depasirea cu usurinta a granitelor geografice.

         O provocare a multor multinationale, tinand cont ca majoritatea au diferite locatii sau servicii externalizate in alte tari (sau chiar pe alte continente), este sincronizarea tuturor echipelor din toate locatiile pentru a lucra impreuna si a colabora.

         Solutiile prin care s-a redus distanta intre aceste echipe a fost prin utilizarea VR si AR in organizarea sedintelor astfel incat oamenii sa se vada si chiar sa aiba sentimentul ca sunt la aceeasi masa, in aceeasi incapere, astfel s-a redus sentimentul de izolare si a crescut gradul de coeziune.

         Eficienta a crescut deoarece lucrand intr-o echipa virtuala s-au eliminat factorii disturbatori prezenti in interactiunile din cadrul unui birou fizic, iar folosind realitatea augmentata poti sa lucrezi la o sarcina in timp ce un coleg iti poate oferi feedback live pe ceea ce faci.

         Intra in contact cu noi!

          Your Name (required)

          Your Email (required)

          Subject

          Your Message

          Ce au in comun companiile din Big Pharma?2020-06-24T13:51:41+00:00

          1. AbbVie VR promotes empathy by allowing first-hand disease simulations

          (click pe titlu pentru a vedea un video explicativ)
          A creat o experiență prin care sensibilizeaza profesioniștii din domeniul medical privind lupta zilnică a pacienților care suferă Parkinsons. Acestia au experimentat in realitatea virtuala ceea ce experimenteaza un bolnav de Parkinsons in timp ce navighează într-un supermarket virtual, inclusiv momente incomode când intra în contact cu alte persoane.

          2. Merck VR Brand Dome

          (click pe titlu pentru a vedea un video explicativ)
          Merck  a conceput o abordare distractivă a științei și tehnologiei pentru a implementa campania de rebranding intern, mai exact si-a invitat angajati sa descopere brandul cu toate simțurile. In cateva minute, angajatii au uitat de lumea exterioara si s-au cufundat in lumea Merck.

          3. Sanofi Science is Our Passion: Virtual Reality Brings Immunotherapy to Life

          (click pe titlu pentru sursa)
          Timothy Wagenaar declara ca această experiență in realitatea virtuală oferă tuturor persoanelor oportunitatea de observa un laborator de genomică, într-un mod cu adevărat interesant (și nu trebuie să avem o diplomă de absolvire pentru a înțelege).

          4. Novartis brings Virtual Reality to the lab to assist drug discovery

          (click pe titlu pentru sursa)
          Cercetatorii folosesc realitatea viruala pentru a crea noi medicamente. Folosind un headset VR, cercetătorii pot intra în lumea microscopică a moleculelor și a proteinelor, și să interacționeze cu moleculele pe care le proiectează sau le vizeaza.

          5. GSK: Virtual reality makes training more real

          (click pe titlu pentru sursa)
          Ca parte a strategiei de învățare digitală, această apariție a realității virtuale în cadrul training-urilor este sigur un pas important în ceea ce privește îmbunătățirea și aplicarea cunostintelor. Trainingurile efectuate in realitatea virtuala ajută oamenii sa faca față mai bine situațiilor din viața reală mai bine decat orice altă metodă. Introducerea conceputului de gamification in training este cea mai buna schimbare pe care organizațiile o fac.

          6. Bristol-Myers Squib used Virtual Reality to elevate scientific storytelling to a new level.

          7. Hoffman La Roche Imagine your future lab-designed using virtual reality and computer simulation

          (click pe titlu pentru sursa)
          VR crește rapid în importanță, valoare și impact, iar utilizarea VR în spitale va creste exponențial. Consultanții de la Roche Healthcare Consulting folosesc realitatea virtuala pentru a ajuta liderii laboratorului sa ia decizii.

          8. Johnson & Johnson wants to bring VR to doctors-in-training worldwide

          (click pe titlu pentru sursa)
          Sandra Humbles, (a vorbit despre rezultatele eficiente ale trainingului in VR in cadrul evenimentului Oculus Connect 6.
          VR este partenerul de afaceri care face ca invatarea să se întâmple, a mentionat aceasta.

          9. -Amgen offers a 360 virtual tour of their manufacturing facilities
          este mai bine experimentat printr-un dispozitiv VR;

          10. Pfizer- How Virtual Reality Takes Scientists Inside New Molecules

          (click pe titlu pentru video explicativ)
          Realitatea virtuală nu înseamnă doar transformarea divertismentului consumatorilor. La centrul de cercetare și dezvoltare Pfizer din Cambridge, Mass. Tehnologia imersivă 3D permite oamenilor de știință să exploreze practic noi molecule pentru a ajuta la avansarea cercetării medicale.

          Realitatea virtuala este si un instrument pentru educarea pacienților, permițându-le să înțeleagă practic modul în care medicamentele îi pot ajuta, transmitând mesajul important al necesității unei mai bune discipline in administrarea medicamentelor.

          Contacteaza-ne!

           Your Name (required)

           Your Email (required)

           Subject

           Your Message

           Helis City – orasul virtual deschis celor care vor performanta superioara2020-06-18T10:56:57+00:00

            “The brain is this incredible place for data visualization”

           +30%
           VR & AR Training

           Better Retention

           +230%
           VR & AR Training

           Better Productivity

           – 80%
           VR & AR Training

           Better Costs

           Districtul 1:

           Learning & Development

           Unul dintre locurile unde poți practica abilitățile este Districtul 1, district de Learning & Development.

           Aici ai la dispoziție zone de practicare în funcție de tipul abilităților:

           BUILDINGS

           Pentru inceput am dezvoltat o zona cu 5 cladiri care gazduiesc activitati de practicare a abilitatilor si un centru de strategie:

           Dezvoltare Personala, Management & Leadership, Vanzari & Negocieri , Team Building, Servicii Clienti, L&D Strategy Center

           4 EFECTE CHEIE –3D LEARNING

           EFECTUL WOW !

           Practicarea abilitatilor cu ajutorul realitații virtuale, genereaza efectul WOW oferind ceva diferit. Efectul va fi creșterea angajamentului de a pune în practica ceea ce ai invatat la cursuri.

            

           INVATARE ACCELERATA

           Viteza cu care organizatia acumulează noi cunoștințe, dezvoltă noi abilitați si le transformă în rezultate de business, a devenit crucială în mediul actual

           ANGAJAMENT CRESCUT

           Experienta senzoriala, interactivitate si dinamicitate, certificarea si recunoasterea rezultatelor sunt ingredientele care conduc spre mentinerea unui angajament crescut.

           USOR SI REPEDE

           In special pentru practicantii cu stilul de invatare kinestezic (learning by doing), scade riscul de esec in situatii reale. Inainte de a practica in realitatea virtuala, utilizatorul are la dispoziție o aplicație 2D care va identifica stilul de invatare.

           Intra in contact cu noi!

            Your Name (required)

            Your Email (required)

            Subject

            Your Message

            Foloseste VR pentru imbunatatirea calitatii vietii in lumea reala2020-06-11T11:53:42+00:00

            Daca ar fi o cale simpla prin care sa-ti cresti determinarea, concentrarea, rezilienta, robustetea, tenacitatea …..
            Ai urma-o?

            HELIS CITY

            Am construit un oras cu 3 Districte in care utilizatorii vor putea desfasura activitati diferite:

            1.  Learning & Development

            2. Management & Leadership

            3. Self Management

            Experienta unica

            Pe langa activitatile de learning & development (practicare abilitati), wellbeing sau coordonare echipa (pentru Team Manager), vei putea interactiona cu personaje care se ocupa de calitatea vietii tale profesionale si a celei personale.

            Viata in Helis City

            Da, in orasul tau se desfasoara activitati intense, gestionate de relatiile dintre personaje (vectori), rezultatele obtinute de tine, dorintele si aspiratiile tale.

            Aici ai la dispozitie antrenori virtuali care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti abilitatile, un asistent personal care te poate ghida prin oras, aplicatii care te ajuta sa-ti cresti starea de bine, vitalitatea sau sa-ti infrangi temerile.

            Raspundem la 3 intrebari cheie

            1. In ce masura trainingul produce rezultate concrete de business, in activitatea zilnica?
            2. Cum ne asiguram 100% ca potentialul este convertit in abilitati si abilitatile in performanta functionala?
            3. Cum poate invatarea deveni usoara si eficienta, astfel incat sa produca rezultate sustenabile?

            Intra in contact cu noi!

             Your Name (required)

             Your Email (required)

             Subject

             Your Message

             SALVEAZA TIMP2020-06-09T19:37:41+00:00

             Realitatea virtuala – timp redus la dezvoltarea competentelor

             Stiinta din spatele invatarii bazate pe  VR (realitate virtuala)

             Stim de multa vreme ca oamenii invata cel mai bine prin experienta. Invatarea de tip practicare este pur si simplu mai eficienta decat invatarea vizuala sau auditiva. Studii recente arata ca, invatarea imersiva indica o serie de motive cuantificabile pentru care formarea VR este asa eficienta in lumea afacerilor:

             VR ofera o schimbare reala de comportament. VR-ul este extrem de realist.
             Prin urmare, creierul preia date pentru a consolida conexiuni precum ar fi in viata reala. Invatarea in VR este practic aceeasi ca si invatarea in lumea reala.

             Pregatirea VR este mai buna la cresterea angajamentului comparativ cu orice alte metode.

             Antrenamentul prin repetitie ajuta la imbunatatirea retentiei pe termen lung

             VR este un mod sigur de a confrunta si a dezvolta abilitati critice ale angajatilor care opereaza cu situatii sau medii dificile / periculoase. Practicarea in situatii reale, ar putea duce la pierderi mari, si consecinte negative asupra angajatilor.

              

             VR Trianing Medical Staff

             Interactiune ridicata, datele din practicarea cu VR iti permite sa afli imediat, ce sa pastrezi si ce sa schimbi pentru a avea rezultate mai bune

             FACTS

             Angajatii au considerat instruirea in VR atat de utila încat au inceput sa solicite mai mult. Acesta a fost cazul cand Intel si-a lansat programul pilot folosind VR pentru antrenamente in domeniul sigurantei electrice.

             300%

             Compania a proiectat un ROI de 300% pe cinci ani

             94%

             Utilizatorii au solicitat mai multe instruiri in domeniul VR

             Platforma de Realtate Virtuala Helis Vector Tehnology

             Ofera angajatilor tai ocazia sa experimenteze cel mai natural si facil mod de a invata.

             Intra in contact cu noi!

              Your Name (required)

              Your Email (required)

              Subject

              Your Message

              Cum ne ajuta VR sa facem fata anxietatii si stresului provocate de COVID 192020-05-28T13:11:40+00:00

              Realitatea virtuala – tehnologia care deschide lumi noi pentru simturile umane

              Stim ca aceasta pandemie ne-a afectat fiziologic. Cei care si-au pierdut persoanele dragi, cei stresati din cauza situatiei economice sau de sanatate, cu totii experimentam un anumit nivel de anxietate si perturbare a calitatii somnului, deoarece rutinele noastre zilnice au fost intrerupte.

              Terapia VR nu se refera doar la terapia de expunere pentru a trata fobia si tulburarea de stres posttraumatic (PTSD), exista, de asemenea, exercitii de meditatie si respiratie VR, care va ajuta sa va ameliorati stresul si anxietatea.  

              Meditatia Mindfulness, de exemplu, s-a dovedit ca reduce depresia, anxietatea si creste concentrarea, performanta si calitatea vietii.

              Exista dovezi

              care arata ca VRET poate fi utila pentru tratarea mai multor tulburari anxioase diferite ai probleme legate de anxietate.

              Unele exemple includ claustrofobia, frica de a conduce, acrofobia (sau frica de înalțime), teama de zbor, arachnofobia (sau frica de paianjeni) și anxietatea sociala.

              In plus, s-au facut studii care testeaza cat de util poate fi VRET (Virtual Reality Exposure Therapy) pentru PTSD.

              VRET pentru PTSD a fost examinat in primul rand la veteranii de lupte din razboiul din Vietnam. Prin urmare, mediul virtual in care o persoana este “imersata”, a inclus imagini cu care un soldat poate intra în contact in timpul luptei, precum elicoptere și jungla. Aceste studii au descoperit ca, utilizand VRET, soldatii au experimentat o reducere a simptomelor PTSD. Unele studii au examinat, de asemenea, daca VRET poate fi eficient în reducerea simptomelor PTSD in randul soldatilor din razboaiele din Irak si Afganistan. Asemanator celor descoperite în randul veteranilor din Vietnam, se pare ca VRET poate reduce simptomele PTSD la cadrele medicale

              Sursa: Virtual Reality Exposure Therapy can help PTSD

              USOR SI REPEDE

              ultra smart digitalization – vector technology

              Experimenteaza cat de usor si repede iti poti schimba pozitiv starea, atunci cand folosesti aplicatiile 3D Wellbeing, din orasul  Helis – Vector Virtual Reality

              Intra in contact cu noi!

               Your Name (required)

               Your Email (required)

               Subject

               Your Message