/Library/
Ultra Smart Digitalization2020-05-26T06:46:36+00:00

Alege sa investesti in USD (ultra smart digitalization) pentru a surmonta gradul scazut de alfabetizare digitala. Fata de digitalizarea consacrata, USD ofera:

IMPLEMENTARE 100%

Produce efectul Wow! Scade rezistenta utilizatorilor la implementare oferind experiente imersive, creste interesul, capteaza atentia.

COSTURI -

Fie ca vorbim de training, coaching, wellbeing sau remote workforce, reducem costurile operationale cu pana la 80-90%. Suna interesant?

REZULTATE +

Multiple studii efectuate de companii si institutii prestigioase releva: cresterea performantei cu 230%, atractivitate de 5 ori mai mare, retentie 90% ...

Securizeaza atingerea criteriilor de succes a programului de digitalizare asigurând o implementare de 100% , costuri reduse si rezultate peste asteptari.

Vector USD

01. Ultra Smart Technology

Vector dezvolta aplicatii digitale ce ruleaza tehnologie de ultima generatie:

Ariile acoperite de aplicatiile digitale, Vector:

0
Learning
0
Wellbeing
0
Management
0
Collaboration

3D

LEARNING

Folosim UST (Ultra Smart Technology) pentru a dezvolta scenarii de practicare immersive, asistata de virtual coach

3D

WELLBEING

Da, putem sa generam stare de bine in mai putin de 5 minute. Stress Management, Virtual Reality Exposure Therapy, Mindfullness based Cognitive Therapy

3D

MANAGEMENT

Business Intelligence | Data Storytelling | Real Time Data | Descopera arta managementului in dimensiunea a 3a

3D

COLLABORATION

Dezvoltam aplicatii tip VRemote pentru a facilita colaborarea imersiva de tip office sau remote

How Virtual Reality can BOOST your brand2020-07-22T10:06:48+00:00

Gândește-te ce vrei să spui sau să vinzi!

Care este problema consumatorului si care este solutia (ce poti oferi unic) ?
Gandeste-te la un inceput, un mijloc si un sfarsit!
Apoi foloseste VR pentru a crea o povestea interesanta folosind personaje provocatoare si imagini de excepție pentru a creste angajamentul.
Daca oamenii se pot abate de la un comunicat de presa, in Realitatea Virtuala clientii sunt implicati 100% si nu vor pleca nicaieri.
VR Trianing Medical Staff
Viitorul vine…si pare virtual. Previziunile sugereaza ca peste 200 de milioane de casti (VR) vor fi vandute pana in 2020.
Potrivit Forbes, 75% dintre cele mai valoaroase branduri din lume au creat experiente in realitatea virtuala sau cea augmentata pentru a asigura angajamentul consumatorilor. 
Realitatea Virtuala este un instrument pentru storyliving, nu doar pentru storytelling. Cu ajutorul informatiilor pe care un individ le poate consuma zilnic, acestia doresc experiente  narative.
Branding & Virtual Storytelling
Există multe modalitati de obtine awareness pentru o organizatie, iar VR are un rol important. Daca o organizatie ar valorifica la maxim realitate virtuală, aceasta ar putea ajunge la audiente in moduri unice, la un nivel pe pe care nu l-a mai atins.
Consumatorul contemporan
Oamenii, ca si consumatori, evolueaza si e nevoie ca brandurile sa-si dezvolte portofoliul pentru a le satisface nevoile. Consumatorul digital de astazi, isi doreste echilibrul perfect intre comoditate și tangibilitate: oamenii vor sa obtina ceva, dar cu un efort minim.
In general, consumatorul de astazi, este lenes(intr-un sens pozitiv uneori; vrea sa aiba experiente WOW, usor, rapid si cu efort minim. În esență, consumatorii de astazi vor sa fie implicati in ce, tu ca brand, ai de spus, iar Realitatea Virtuala este cea mai eficienta metoda prin care poti face asta.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Realitatea virtuală in industria petrolului si gazelor: tendinte dezvaluite2020-07-14T08:52:03+00:00

Trainingul in industria petrolului si a gazelor este unul dintre domeniile majore in care realitatea virtuala a castigat teren.

Companiile de petrol si gaz cheltuiesc milioane de dolari pentru formarea noilor angajati, si nu numai, pentru a indeplini standardele de siguranta. Realitatea virtuala si simularile 3D permit angajatilor sa interactioneze cu echipamente de instalatie si sa experimenteze posibile situatii de urgenta intr-un mediu sigur.

Simularea operatiunilor

Realitatea virtuala ofera utilizatorului o experienta imersiva prin crearea unei simulari 3D a mediilor din lumea reală. Realitatea virtuala permite companiilor sa creeze o clona digitala pentru a reproduce performanta unui camp petrolier, a unei rafinarii sau a oricarei alte unitati operationale pe o platforma virtuala. Acest lucru ajuta la minimizarea riscurilor si a costurilor asociate cu implementarea noilor procese în cadrul operatiunilor de petrol si gaze.

Analiza terenului suprafetei petroliere

Realitatea virtuala joaca un rol important in crearea unei  vizualizari 3D ale structurilor geologice subterane. VR poate reproduce rezervoarele subterane, defectiuni structurale si alte formatiuni geologice. Această tehnologie aduce beneficii geologilor, geofizicienilor si inginerilor pentru a intelege mai bine topografia pentru identificarea rezervelor potentiale de hidrocarburi si pentru a planifica cu exactitate operatiunile de foraj, minimizand astfel posibilitatea cheltuielilor legate de foraj cu gauri uscate si creste eficienta de foraj.

Efectuarea de programe de instruire

Tehnologia VR poate crea soluții 3D ale locatiilor din lumea reala, inclusiv a resurselor de petrol si gaze. Acest lucru ajuta la desfasurarea programelor de instruire care folosesc modele imersive 3D  pentru a ajuta la imbunatatirea intelegerii diferitelor sisteme si procese utilizate in industrie. Tehnologiile VR ajuta, de asemenea, operatorii de teren sa imbunatateasca intelegerea procedurilor de siguranta si sa raspunda la situatii de urgenta.

Testarea si inspectia proceselor

VR este utilizat pentru a creste eficienta activitatilor de inspectie si intretinere prin simularea si modelarea bazată pe date. Tehnologia ajuta la integrarea datelor istorice cu informatii in timp real pentru a identifica cerintele de intretinere si îndruma tehnicienii cu privire la sarcinile care trebuie executate pentru a preveni o defalcare iminenta. Aceasta implica instructiuni pas cu pas despre localizarea piesei defecte si repararea sau inlocuirea acesteia, reducand astfel timpul necesar pentru executarea activitatii de intretinere.

Proiectarea si fabricarea unui produs

Realitatea virtuala ofera noi posibilitati în domeniul dezvoltarii de produse. Tehnologia VR reduce timpul de transformare pentru dezvoltarea echipamentelor de petrol si gaze, critice prin accelerarea procesului de proiectare a produsului. De asemenea, tehnologia reduce consumul de materiale intr-o mare masura eliminand nevoia de fabricare a diferitelor prototipuri pentru testare.

Managementul dezastrului  folosind realitatea virtuala

Tehnicienii de teren din industria petrolului si a gazelor lucreaza in conditiile dure de mediu si sunt susceptibili la gaze si substante chimice periculoase. Realitatea virtuala are potentalul de a antrena angajatii pentru a face fata raspunsurilor de urgenta prin crearea simularii scenariilor din lumea reala.

VR - Clona digitala

Clona digitala permite companiilor sa vizualizeze operatiunile instalatiilor intr-un mediu imersiv folosind Realitatea Virtuala. Acestea sunt o replica in realitatea virtuala a procesele de fixare si ajuta la identificarea zonelor potentiale cu probleme si la elaborarea de planuri pentru a le depasi.

Contacteaza-ne aici! 

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Experienta VR Vector creeaza performanta superioara sustenabila2020-07-14T07:20:25+00:00

Realitatea Virtuala este un mediu al experientei. Il simti. E o masina dar in interiorul ei te simti ca in realitate. Te simti prezent in lumea aceea impreuna cu personajele care sunt acolo.

O lume in care poti fi oricine iti doresti sa fii! Poti ajunge in locuri la care pana acum nici nu indrazneai sa visezi.

In Helis, orasul virtual construit de Vector, iti poti depasi cele mai ascunse temeri. O lume care se poate derula in fata ochilor tai sau un spatiu in care din spectator te transformi in actorul principal.

In realitatea virtuala poti schimba mentalitati.

Vei fi fata in fata cu personaje care reprezinta resursele tale interne si vei putea interacționa cu ele.

HELIS Community

Există 3 comunitati in orasul Helis, populate cu vectori ce traiesc in familii. Vectorii nu sunt altceva decat resursele tale interne care gestioneaza calitatea vietii tale.

Pe masura ce vei descoperi si vei intelege cum lucreaza impreuna vectorii, vei reusi sa-ti gestionezi din ce in ce mai bine, calitatea vietii profesionale si personale.

Familia Atitudine are 4 membri de baza:

Increderea, Tenacitatea, Angajamentul si Motivatia.

 Fiecare membru al familiei a fost evaluat (masurat) de catre tine si managerul tau. Mai mult, fiecare membru este inrudit cu alti vectori din diferite comunitati. Ei interactioneaza astfel incat se stabilesc relatii.

Ai stat vreodata de vorba cu Increderea ta?

Vei fi uimit ...

Intra in contact cu noi!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Cum folosesc companiile Realitatea Virtuala2020-06-30T13:37:19+00:00

Mai multe companii mari se folosesc deja de training in realitatea virtuala

De la ansamblat masini pana la predarea de cunostinte noilor angajati, companiile aleg sa investeasca intr-o asemenea tehnologie pentru a reduce timpul de invatare si dezvoltare a abilitatilor.

VR IN THE WORLD

Experienta complexa prin care trec persoanele din cadrul training-ului virtual contribuie la un nivel de asimilare a informatiei mult mai mare decat prin metodele clasice de instruire tocmai datorita faptului ca participantul traieste experienta si nu e doar un simplu spectator.

Doar cateva exemple

Folosind VR cei de la BMW isi instruiesc noii angajati in legatura cu modalitatea de verificare a proceselor de pe linia de productie, dar si despre modul de gasire si rezolvare a problemelor ce pot interveni.

0
ochelari VR

WALLMART

1 Milion de angajati folosesc 17.000 de ochelari VR pentru training

0
tehnicieni

BOSCH

Peste 9000 de tehnicieni folosesc VR pentru imbunatatirea performantelor

0
fabrici

VOLKSWAGEN

120 fabrici folosesc aplicatii VR in training

Sedinte in VR

Realitatea Virtuala ajuta in depasirea cu usurinta a granitelor geografice.

O provocare a multor multinationale, tinand cont ca majoritatea au diferite locatii sau servicii externalizate in alte tari (sau chiar pe alte continente), este sincronizarea tuturor echipelor din toate locatiile pentru a lucra impreuna si a colabora.

Solutiile prin care s-a redus distanta intre aceste echipe a fost prin utilizarea VR si AR in organizarea sedintelor astfel incat oamenii sa se vada si chiar sa aiba sentimentul ca sunt la aceeasi masa, in aceeasi incapere, astfel s-a redus sentimentul de izolare si a crescut gradul de coeziune.

Eficienta a crescut deoarece lucrand intr-o echipa virtuala s-au eliminat factorii disturbatori prezenti in interactiunile din cadrul unui birou fizic, iar folosind realitatea augmentata poti sa lucrezi la o sarcina in timp ce un coleg iti poate oferi feedback live pe ceea ce faci.

Intra in contact cu noi!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Ce au in comun companiile din Big Pharma?2020-06-24T13:51:41+00:00

1. AbbVie VR promotes empathy by allowing first-hand disease simulations

(click pe titlu pentru a vedea un video explicativ)
A creat o experiență prin care sensibilizeaza profesioniștii din domeniul medical privind lupta zilnică a pacienților care suferă Parkinsons. Acestia au experimentat in realitatea virtuala ceea ce experimenteaza un bolnav de Parkinsons in timp ce navighează într-un supermarket virtual, inclusiv momente incomode când intra în contact cu alte persoane.

2. Merck VR Brand Dome

(click pe titlu pentru a vedea un video explicativ)
Merck  a conceput o abordare distractivă a științei și tehnologiei pentru a implementa campania de rebranding intern, mai exact si-a invitat angajati sa descopere brandul cu toate simțurile. In cateva minute, angajatii au uitat de lumea exterioara si s-au cufundat in lumea Merck.

3. Sanofi Science is Our Passion: Virtual Reality Brings Immunotherapy to Life

(click pe titlu pentru sursa)
Timothy Wagenaar declara ca această experiență in realitatea virtuală oferă tuturor persoanelor oportunitatea de observa un laborator de genomică, într-un mod cu adevărat interesant (și nu trebuie să avem o diplomă de absolvire pentru a înțelege).

4. Novartis brings Virtual Reality to the lab to assist drug discovery

(click pe titlu pentru sursa)
Cercetatorii folosesc realitatea viruala pentru a crea noi medicamente. Folosind un headset VR, cercetătorii pot intra în lumea microscopică a moleculelor și a proteinelor, și să interacționeze cu moleculele pe care le proiectează sau le vizeaza.

5. GSK: Virtual reality makes training more real

(click pe titlu pentru sursa)
Ca parte a strategiei de învățare digitală, această apariție a realității virtuale în cadrul training-urilor este sigur un pas important în ceea ce privește îmbunătățirea și aplicarea cunostintelor. Trainingurile efectuate in realitatea virtuala ajută oamenii sa faca față mai bine situațiilor din viața reală mai bine decat orice altă metodă. Introducerea conceputului de gamification in training este cea mai buna schimbare pe care organizațiile o fac.

6. Bristol-Myers Squib used Virtual Reality to elevate scientific storytelling to a new level.

7. Hoffman La Roche Imagine your future lab-designed using virtual reality and computer simulation

(click pe titlu pentru sursa)
VR crește rapid în importanță, valoare și impact, iar utilizarea VR în spitale va creste exponențial. Consultanții de la Roche Healthcare Consulting folosesc realitatea virtuala pentru a ajuta liderii laboratorului sa ia decizii.

8. Johnson & Johnson wants to bring VR to doctors-in-training worldwide

(click pe titlu pentru sursa)
Sandra Humbles, (a vorbit despre rezultatele eficiente ale trainingului in VR in cadrul evenimentului Oculus Connect 6.
VR este partenerul de afaceri care face ca invatarea să se întâmple, a mentionat aceasta.

9. -Amgen offers a 360 virtual tour of their manufacturing facilities
este mai bine experimentat printr-un dispozitiv VR;

10. Pfizer- How Virtual Reality Takes Scientists Inside New Molecules

(click pe titlu pentru video explicativ)
Realitatea virtuală nu înseamnă doar transformarea divertismentului consumatorilor. La centrul de cercetare și dezvoltare Pfizer din Cambridge, Mass. Tehnologia imersivă 3D permite oamenilor de știință să exploreze practic noi molecule pentru a ajuta la avansarea cercetării medicale.

Realitatea virtuala este si un instrument pentru educarea pacienților, permițându-le să înțeleagă practic modul în care medicamentele îi pot ajuta, transmitând mesajul important al necesității unei mai bune discipline in administrarea medicamentelor.

Contacteaza-ne!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Helis City – orasul virtual deschis celor care vor performanta superioara2020-06-18T10:56:57+00:00

 “The brain is this incredible place for data visualization”

+30%
VR & AR Training

Better Retention

+230%
VR & AR Training

Better Productivity

- 80%
VR & AR Training

Better Costs

Districtul 1:

Learning & Development

Unul dintre locurile unde poți practica abilitățile este Districtul 1, district de Learning & Development.

Aici ai la dispoziție zone de practicare în funcție de tipul abilităților:

BUILDINGS

Pentru inceput am dezvoltat o zona cu 5 cladiri care gazduiesc activitati de practicare a abilitatilor si un centru de strategie:

Dezvoltare Personala, Management & Leadership, Vanzari & Negocieri , Team Building, Servicii Clienti, L&D Strategy Center

4 EFECTE CHEIE -3D LEARNING

EFECTUL WOW !

Practicarea abilitatilor cu ajutorul realitații virtuale, genereaza efectul WOW oferind ceva diferit. Efectul va fi creșterea angajamentului de a pune în practica ceea ce ai invatat la cursuri.

 

INVATARE ACCELERATA

Viteza cu care organizatia acumulează noi cunoștințe, dezvoltă noi abilitați si le transformă în rezultate de business, a devenit crucială în mediul actual

ANGAJAMENT CRESCUT

Experienta senzoriala, interactivitate si dinamicitate, certificarea si recunoasterea rezultatelor sunt ingredientele care conduc spre mentinerea unui angajament crescut.

USOR SI REPEDE

In special pentru practicantii cu stilul de invatare kinestezic (learning by doing), scade riscul de esec in situatii reale. Inainte de a practica in realitatea virtuala, utilizatorul are la dispoziție o aplicație 2D care va identifica stilul de invatare.

Intra in contact cu noi!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Foloseste VR pentru imbunatatirea calitatii vietii in lumea reala2020-06-11T11:53:42+00:00

Daca ar fi o cale simpla prin care sa-ti cresti determinarea, concentrarea, rezilienta, robustetea, tenacitatea .....
Ai urma-o?

HELIS CITY

Am construit un oras cu 3 Districte in care utilizatorii vor putea desfasura activitati diferite:

1.  Learning & Development

2. Management & Leadership

3. Self Management

Experienta unica

Pe langa activitatile de learning & development (practicare abilitati), wellbeing sau coordonare echipa (pentru Team Manager), vei putea interactiona cu personaje care se ocupa de calitatea vietii tale profesionale si a celei personale.

Viata in Helis City

Da, in orasul tau se desfasoara activitati intense, gestionate de relatiile dintre personaje (vectori), rezultatele obtinute de tine, dorintele si aspiratiile tale.

Aici ai la dispozitie antrenori virtuali care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti abilitatile, un asistent personal care te poate ghida prin oras, aplicatii care te ajuta sa-ti cresti starea de bine, vitalitatea sau sa-ti infrangi temerile.

Raspundem la 3 intrebari cheie

  1. In ce masura trainingul produce rezultate concrete de business, in activitatea zilnica?
  2. Cum ne asiguram 100% ca potentialul este convertit in abilitati si abilitatile in performanta functionala?
  3. Cum poate invatarea deveni usoara si eficienta, astfel incat sa produca rezultate sustenabile?

Intra in contact cu noi!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

SALVEAZA TIMP2020-06-09T19:37:41+00:00

Realitatea virtuala - timp redus la dezvoltarea competentelor

Stiinta din spatele invatarii bazate pe  VR (realitate virtuala)

Stim de multa vreme ca oamenii invata cel mai bine prin experienta. Invatarea de tip practicare este pur si simplu mai eficienta decat invatarea vizuala sau auditiva. Studii recente arata ca, invatarea imersiva indica o serie de motive cuantificabile pentru care formarea VR este asa eficienta in lumea afacerilor:

VR ofera o schimbare reala de comportament. VR-ul este extrem de realist.
Prin urmare, creierul preia date pentru a consolida conexiuni precum ar fi in viata reala. Invatarea in VR este practic aceeasi ca si invatarea in lumea reala.

Pregatirea VR este mai buna la cresterea angajamentului comparativ cu orice alte metode.

Antrenamentul prin repetitie ajuta la imbunatatirea retentiei pe termen lung

VR este un mod sigur de a confrunta si a dezvolta abilitati critice ale angajatilor care opereaza cu situatii sau medii dificile / periculoase. Practicarea in situatii reale, ar putea duce la pierderi mari, si consecinte negative asupra angajatilor.

 

VR Trianing Medical Staff

Interactiune ridicata, datele din practicarea cu VR iti permite sa afli imediat, ce sa pastrezi si ce sa schimbi pentru a avea rezultate mai bune

FACTS

Angajatii au considerat instruirea in VR atat de utila încat au inceput sa solicite mai mult. Acesta a fost cazul cand Intel si-a lansat programul pilot folosind VR pentru antrenamente in domeniul sigurantei electrice.

300%

Compania a proiectat un ROI de 300% pe cinci ani

94%

Utilizatorii au solicitat mai multe instruiri in domeniul VR

Platforma de Realtate Virtuala Helis Vector Tehnology

Ofera angajatilor tai ocazia sa experimenteze cel mai natural si facil mod de a invata.

Intra in contact cu noi!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Cum ne ajuta VR sa facem fata anxietatii si stresului provocate de COVID 192020-05-28T13:11:40+00:00

Realitatea virtuala - tehnologia care deschide lumi noi pentru simturile umane

Stim ca aceasta pandemie ne-a afectat fiziologic. Cei care si-au pierdut persoanele dragi, cei stresati din cauza situatiei economice sau de sanatate, cu totii experimentam un anumit nivel de anxietate si perturbare a calitatii somnului, deoarece rutinele noastre zilnice au fost intrerupte.

Terapia VR nu se refera doar la terapia de expunere pentru a trata fobia si tulburarea de stres posttraumatic (PTSD), exista, de asemenea, exercitii de meditatie si respiratie VR, care va ajuta sa va ameliorati stresul si anxietatea.  

Meditatia Mindfulness, de exemplu, s-a dovedit ca reduce depresia, anxietatea si creste concentrarea, performanta si calitatea vietii.

Exista dovezi

care arata ca VRET poate fi utila pentru tratarea mai multor tulburari anxioase diferite ai probleme legate de anxietate.

Unele exemple includ claustrofobia, frica de a conduce, acrofobia (sau frica de înalțime), teama de zbor, arachnofobia (sau frica de paianjeni) și anxietatea sociala.

In plus, s-au facut studii care testeaza cat de util poate fi VRET (Virtual Reality Exposure Therapy) pentru PTSD.

VRET pentru PTSD a fost examinat in primul rand la veteranii de lupte din razboiul din Vietnam. Prin urmare, mediul virtual in care o persoana este “imersata”, a inclus imagini cu care un soldat poate intra în contact in timpul luptei, precum elicoptere și jungla. Aceste studii au descoperit ca, utilizand VRET, soldatii au experimentat o reducere a simptomelor PTSD. Unele studii au examinat, de asemenea, daca VRET poate fi eficient în reducerea simptomelor PTSD in randul soldatilor din razboaiele din Irak si Afganistan. Asemanator celor descoperite în randul veteranilor din Vietnam, se pare ca VRET poate reduce simptomele PTSD la cadrele medicale

Sursa: Virtual Reality Exposure Therapy can help PTSD

USOR SI REPEDE

ultra smart digitalization - vector technology

Experimenteaza cat de usor si repede iti poti schimba pozitiv starea, atunci cand folosesti aplicatiile 3D Wellbeing, din orasul  Helis - Vector Virtual Reality

Intra in contact cu noi!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

De ce wellbeing in realitatea virtuala?2020-05-21T11:07:04+00:00

Stiai ca: starea de bine mintala este factorul responsabil de fluctuatia perfomantei tale in proportie de peste 50% ?

  • luarea deciziile de calitate este influentata masiv de starea emotionala
  • orice persoana, rationeaza utilizand emotiile
  • putem facilita gandirea analitica, procesuala si creativa prin intermediul starilor emotionale.

Impactul realitatii virtuale asupra  starii de bine

96 %

Happier

97 %

More Relaxed

98 %

More positive

94 %

Less Worried

Ebenezer Senior Living Minneapolis Campus a  studiat impactul pe care il are realitatea virtuala asupra relaxarii si a starii de bine.

Rezultatele arata ca realitatea virtuala este un ajutor in ceea ce priveste mentinerea unui nivel crescut de emotii pozitive si relaxare.

Participantii au raportat o stimulare pozitiva, efect terapeutic si au apreciat practicarea in realitatea virtuala ca fiind una din activitatile lor preferate.

Testimoniale

"Cu siguranta m-a calmat. As putea sa stau in (realitatea virtuala) ore întregi. "

"Simt ca si cum as avea picioarele in apa."

"Realitatea virtuala poate fi o experienta surogat pentru oameni ca mine."

Vector Business Apps a dezvoltat o platforma in realitatea virtuala cu ajutorul careia poate schimba starea psihica in mai putin de 5 minute.

REALITATEA VIRTUALA – instrument de baza in viitorul afacerilor2020-05-19T09:05:39+00:00

Vector Business Apps a lansat instrumente digitale de ultima generatie in Realitatea Virtuala orientate catre cresterea si mentinerea performantei, productivitatii angajatilor, dezvoltarea abilititatilor

GREAT PLACE TO WORK

Reconectarea angajatilor cu locul de munca si echipa prin strategiile positive employee experience si crearea mediului great place to work, reprezinta factori esentiali in mentinerea productivitatii si performantei angajatilor in contextul muncii remote prelungite sau in conditii speciale.

70% din invatare provine din experienta legata de locul de munca. Acest tip de invatare permite oamenilor sa ia decizii, sa rezolve problemele, sa descopere ce abilitati au si ce abilitati au nevoie sa isi dezvolte

Realiatea Virtuala  reuneste oamenii

Studiile au aratat ca cea mai buna metoda de a uni o echipa este de a le oferi cadrul pentru interactiunile fata in fata. De cele mai multe ori acest lucru nu este practic sau rentabil mai ales daca echipa este raspandita in toate colturile lumii. Realitatea virtuala nu ofera interactiunea fata in fata traditionala, insa plaseaza oamenii intr-o lume virtuala unde pot interactiona unii cu altii.

Experientele digitale in realiatea virtuala ne pot modela si transforma atat creierul cat si felul in care traim si gestionam lumea reala

Am construit un oraș in lumea virtuala – Helis City cu 3 Districte în care utilizatorii (Trainee, Team Manager, Executive) vor putea desfășura activități diferite:

  • D1 Learning & Development
  • D2 Management
  • D3 Wellbeing

Aplicatiile genereaza experiente de practicare virtuala, create pentru modelarea excelentei (performanta sustenabila superioara), atat in viata personala cat si in cea profesionala

In realitatea virtuala se creaza scenarii presetate, centrate pe un mediu care schimba complet lumea utilizatorilor si îi plaseaza intr-un timp si spatiu diferit.

Aceste medii se simt reale, creand experiente palpitante, care pot sa separe complet spatiul si timpul, ceea ce inseamna ca un utilizator ar putea discuta cu un client dintr-un Supermarket plimbandu-se printre rafturi și ramanand relativ inca in spatiul sau real.

47 %

Conform unui studiu realizat de Tech Pro Research 47% din companii iau în considerare implementarea programelor de training cu VR (realitate virtuala)

72%

72% din participantii studiului prefera folosirea VR cand vine vorba de invatare

Get in touch with us!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Digitalul dupa pandemie: schimbari reale in lumea virtuala2020-05-19T12:55:48+00:00

DE CE VR

Asta schimba totul!

Cel mai puternic și rapid mod de a forma si dezvolta abilitati noi, este sa-ti activezi creierul vizual. Fata de creierul emotional, care poate bloca dezvoltarea, creierul vizual este flexibil si are o capacitate uimitoare de a produce schimbari transformationale.

TIMP REDUS LA DEZVOLTAREA COMPETENTELOR

Nu conteaza în ce industrie va aflati, timpul inseamna bani. O modalitate de a-ti imbunatati linia de baza este de a reduce timpul de dezvoltare a competentelor noilor angajati

-40%
+70%

reduce timp formare

imbunatateste performanta

Pregatirea in VR poate reduce timpul de formare cu 40% in timp ce imbunatateste performanta angajatilor cu 70%

De exemplu, puteti utiliza formarea în VR pentru a evalua abilitatile angajatilor dvs. si apoi pentru a dezvolta instruirea pentru a completa golurile.

VR poate imbunatati, de asemenea, mentinerea si sporirea increderii la locul de munca, permitand angajatilor sa se instruiasca in ritmul lor propriu, fara presiunea de a se confrunta cu consecinte in timp real pentru greseli.

Invatarea cu ajutorul aplicatiilor de Realitate Virtuala, are o rata de atentie de 100% din partea utilizatorilor, este de 5 ori mai atragatoare decat orice alt suport si produce o rata de pastrare a cunoștintelor de 75 - 90%

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Realitate virtuala – Rezultate reale2020-05-23T11:16:32+00:00

Prin experienta "imersiva"si interactiva, Realitatea Virtuala, formeaza si dezvolta, intr-un mod natural si usor diferite abilitati.

O experienta imersiva ne stimuleaza simturile si ne transpune intr-un alt loc sau intr-o alta realitate.

0
1 Milion de angajati Walmart folosesc 17.000 de ochelari VR pentru training

Acest lucru ne-a dat posibilitatea sa dezvoltam scenarii de practicare atat a abilitatilor tehnice cat si a abilitatilor de tip soft skils. Facem parte din categoria companiilor care folosind tehnica de ultima generatie au reusit nu numai sa reduca costurile de training cu 80% dar si sa genereze performanta superioara sustenabila

Aplicatiile de practicare in VR, pot elimina in mod crucial  nevoia de rol play, deoarece in VR oamenii devin mult mai constienti de sine, decat in orice alta experienta.

Practicare in Realitea Virtuala = Rezultate in Viata Reala

Platforma de realitate virtuala Helis City, dezvoltata de echipa Vector Business Apps ofera posibilitatea de a folosi diferite tipuri de practicare, in Districtul 1, district de Learning & development:

PRACTICARE ASISTATĂ VIRTUAL
Marea provocare în formarea și dezvoltarea abilităților este asigurarea unei prac-ticări corecte. Soluțiile rulate până acum, prezența antrenorului (coach) sau a managerului, presupun nu numai costuri foarte ridicate (bani sau timp) ci și instalarea factorilor de inhibare în cazul persoanei care practică.

Folosind practicarea în realitatea virtuală am eliminat factorii de inhibare și am redus substanțial costurile.

PRACTICARE SECVENȚIALA
Am crescut eficienta practicarii prin abordarea secvențiala de tip One Point Lesson. Recomandam un timp limita de practicare pentru fiecare scenariu in parte (ex. 10-15 min) cu o frecventa zilnica sau bisaptamanala. Pentru fiecare abilitate elaboram minim 5 până la 12 scenarii.

PRACTICARE MULTI-ROL
Am dezvoltat scenarii multiple pentru practicarea aceleiasi abilitsti, in care utilizatorul poate avea diferite roluri:

• Antrenor
• Practicant
• Mentor

Experimentand roluri diferite in situatii diferite (scenarii) eficacitatea practicarii creste astfel incat ajungem sa dezvoltam capabilitati nu numai abilitati.
Transformarea cunostintelor in abilitati si a abilitatilor in rezultate este facilitata de practicarea multirol.

PRACTICARE EVALUATA
Am conceput cu atentie un sistem de punctaj care sa reflecte nivelul de dezvoltare al abilitatilor practicate.
La finalul fiecarei practicari utilizatorul va sti cati Bonzi a castigat (1Bond = 1 punct).

Get in touch with us!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Training intr-o alta dimensiune2020-05-19T12:27:21+00:00

Cercetarile demonstreaza ca simularile de VR fac invatarea sa fie mai usoara si mai rapida producand in lumea reala dezvoltarea abilitatilor si obtinerea de performanta superioara

Tot mai multe companii se orienteaza spre tehnologii inovatoare, pentru a se diferentia de competitori.

Este doar o chestiune de timp pana cand Realitatea Virtuala va deveni o parte esentiala in toate training-urile, indiferent de departament.

Contacteaza-ne!

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message