/Protectia datelor cu caracter personal
Protectia datelor cu caracter personal2018-06-25T13:52:42+00:00

       Protectia datelor cu caracter personal

Compania Vector Business Apps care opereaza platforma Vector , respecta si aplica noua politica de protectie a datelor cu caracter personal si modificarile propuse de Regulamentul (UE) 2016/679.  Inainte de a continua navigarea pe Platforma noastra, te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul si al Politicii de confidențialitate.

Datele vor fi tratate confidential, in conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, transpusa prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, transpusa prin Legea nr. 506/2004.

  1. General

Titlul, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala in cadrul plicatiilor software, site-ului web, precum si documentatia referitoare la acestea raman in proprietatea Vector Business Apps.

  1. Proprietatea datelor:

Titlul, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala a datelor Dumneavoastra raman in proprietatea Dumneavoastra. Cu toate acestea, accesul Dvs. la date este conditionat de plata in avans a abonamentului lunar. Vector Business Apps va acorda o licenta gratuita utilizatorilor care solicita acest lucru prin intermediul site-ului , cu scopul de a utiliza aplicatia/le software si a gestiona datele referitoare la activitatea specifica fiecarui utilizator in parte.

  1. Back-up de date:

3.1. In cazul utilizatorilor cu acces gratuit (licenta gratuita): Vector App nu-si asuma nici o obligativitate privind pastrarea/furnizarea automata a datelor din bazele de date respective, in cazul in care se ajunge la stergerea contului conform pct. 8. In urma notificarii, conform pct. 3.4.1., la solicitarea in scris a Clientului (prin e-mail), Vector Business Apps, poate sa-i ofere acestuia, contra cost, baza de date (informatiile din baza de date client).

3.2. In cazul utilizatorilor cu acces platit (licenta Saas): Vector Business Apps, le ofera Clientilor sai back-up al bazei de date doar la cerere, dar nu mai devreme de 30 de zile de la ultima solicitare. Exceptie, fac solicitarile clientilor care suspenda abonementul sau renunta la contract (in aceste situatii oferim back-up al bazei de date in orice moment, indiferent de cand a fost facuta ultima solicitare). In cazul clientilor care suspenda abonamentul sau renunta la contract, bazele de date ale acestora vor fi pastrate de catre Vector Business Apps maxim 3 luni calendaristice de la data suspendari sau renuntarii, perioada dupa care bazele de date vor fi sterse automat, iar clientul va fi notificat prin e-mail.

3.3. Toti utilizatorii aplicatiilor software trebuie sa pastreze copii ale tuturor datelor introduse in cadrul aplicatiilor sofware. Vector Business Apps adera prin politicile sale la cele mai bune practici si proceduri pentru a preveni pierderea de date, inclusiv un sistem de salvare zilnica a datelor, regim de back-up, dar nu acorda niciun fel de garantii pentru eventualele pierderi de date. Vector Business Apps exclude in mod expres responsabilitatea pentru orice pierdere de date.

  1. Prelucrarea datelor:

4.1 In scopul oferirii de servicii, constand in: consultanta si training-uri, in materia implementarii GDPR, fara a vinde/comercializa datele furnizate.

  1. Alte aplicatii terte si datele:

5.1 Daca activati alte aplicatii terte pentru utilizarea acestora impreuna cu aplicatiile software ale Vector Business Apps, inseamna ca sunteti de acord cu faptul ca, societatea Vector Business Apps poate permite acelor aplicatii terte sa acceseze datele dumneavoastra ca fiind necesare pentru interoperarea cu aplicatiile noastre. Vector Business Apps nu va fi responsabil pentru nici o divulgare, modificare sau stergere a datelor dvs. care rezulta din orice astfel de acces de catre alte aplicatii terte.